Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Май 28, 2020, 05:59:34 pm ---Когато създадох темата имах в предвид "както е видно от първия пост" глобална заплаха за цялото човечество не за конкретни народи, етноси или индивиди. Вие обаче продължавате с късогледото си разглеждане на света. И накрая две козлета Иван и Асан се блъскали блъскали на моста и накрая паднали в реката и двете.
--- Край на цитат ---
Какво наивно извинение, че напомнянето ми за турските кланета не ти допада. Какво ме интересува мен света, щом е заплашена моята държава? Аз не съм като теб, да се имам гражданин на някакви други държави или съветски съюзи, никога не съм казвал аз съм гражданин на СССР или ЕС. Боли ме шмайзера за света, мен ме плаши първо собствената кочина, тия евроатлантически ценнонсти са ми чужди и са ден до пладне, утре друга песен ще се пее по масмедиите.
Като се сещам за българската история, та изпитвам и историческа благодарност към тоя народ, който е дал 30 000 жертви да ни освободи от турско робство. Как се плаща кръвния данък на толкова загинали за свободата ни? Най-малкото се иска една признателност, а не да говорим за тях, като врагове, което се натрапва постоянно по медиите, а иначе забелязвате ли, как ни в клин, ни в ръкав, след всяка реклама, след всяко осведомяване за времето, ни съобщават какво ставало в САЩ, какво било там времето, какво направил еди кой си - за къв чеп ни облъчват с тая колониална пропаганда ве?
Радико:
ЕДМ Дали забелязваш, че твоята собственна кочина се намира на място което ще изгори заедно с другите кочини дето не ти пука за тях. Когато се запали и твоята кочина и почне да ти пука ще е вече късно.
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Май 28, 2020, 06:41:13 pm ---ЕДМ Дали забелязваш, че твоята собственна кочина се намира на място което ще изгори заедно с другите кочини дето не ти пука за тях. Когато се запали и твоята кочина и почне да ти пука ще е вече късно.
--- Край на цитат ---
Продължаваш да упорстваш, моята кочина, която явно не е твоя, не е изгоряла повече от 13 века, още преди да се появи на бял свят настоящия колонизатор, той ще изчезне, както е изчезнала османската империя, кочината ще я има. Има Радико природни закони, които ти нито чувстваш, нито разбираш.
Достатъчно е да има съпротивителни сили, като мен, после природните закони си знаят работата.
Радико:
Надявай се да е така. Ама като гледам!!!
Или викаш по принципа на желязната логика на шопа:
Като ми кажат, че една работа е спешна я легнем да си поспим, оти ако е спешна се некой ше я свърши. Ако никой не я свърши значи не е била спешна.
EDM electronics:
Забелязахте ли тая вечер по новините, преди времето ПАК /не пропускат/ да ни осведомят за американската ракета, която, като нея друга няма на света, как щяла да лети, как Тръмп казал за нея еди какво си, как шлемовете били правени от дизайнер на междузвездни войни, толкова време трая пропагандата, че нямаше време за новини и времето. И с това ни облъчват всеки ден. Какво ме интересува не само мен, ами всички мои близки и познати тия неща за САЩ? Кога ще кажат нещо за Италия, Китай, Русия и т.н.? Те нямат ли ракети? Те не правят ли нещо, което да замени ежедневното облъчване за това какво ставало в САЩ, а Радико?
Няма отърване от колонизатора на всички нива. Не само ни пренаписаха историята, та сега половината от вас да викат нямало турско робство, ами да ни натрапват неохотна информация. Едно време, като ни разправяха постоянно за конгресите на партията и СССР, бяха по-умерени.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия