Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
Ksurnev:
Чехите все пак са славяни. От европейската комисия и парламента ни инат като костилка на задника, Радико.
Откакто затворихме реакторите, срязахме самолетите, претопихме танковете, продадохме промошленоста си за скраб, и си ликвидирахме селското стопанство със закон, за какво да ни имат?
VITAN:
В началото на всяка развала стои духът. Материалната идва после. Или оти гу ручахме жабетата:
---
https://www.youtube.com/v/JV-AYQDKfW0
И за да не е толкова тъжно, ето как исторически са се развивали нещата при евреите:
-
https://www.youtube.com/v/xTBPlWdsVHU
EDM electronics:
--- Цитат на: VITAN в Май 25, 2020, 08:30:59 pm ---Батак и църквата “Света Неделя” ??
--- Край на цитат ---
VITAN, отличен, браво! :)
Понеже последните 30 г. у нас тече процес на преформатиране на съзнанието чрез СМРАД и пропагандиране на лъжлива Интернет история, което даде резултат - признавам, че не е имало турско робство и се чуха изказвания /на разбиратели от форума/, че хайдутите били нещо, като съвременните магистрални мародери, не е имало освобождение, кланета, геноцид, робство, едва ли не руснаците - нашите освободители били робовладелците, а турците били добрите, те ни карали насила да учим в университетите, та тая църквичка е запечатала историята с множеството скелети на изкланите българи тогава от башибузука - това са българските турци и потурчени цигани.
Само като статистически данни изписани на входа на църквата: гр. Батак е бил 8-9 хил. души и само за един ден на един дръвник са отсечени 7 800 глави, ръце и крака на наши сънародници - БЪЛГАРИ от башибозука. Представете си 90% от града, който тогава е бил голям град, са били изклани, като първо са им рязали ръцете и краката за ужас на родителите, а най-накрая главата. Клани са много деца от 2 г. до 17 г. реки от българска кръв е текла, факт който е неудобен и се премълчава от съвременния "демократичен" българин - не ще и да чуе за това. Но аз съм за това, да напомням. Народ забравил историята си е обречен на изчезване.
Представяте ли си какво е било османското присъствие, соросоиди?
VITAN:
Още по-малко известен исторически факт.
Убитите зверски са канонизирани за мъченици от православната Църква.
Имало е много спорове дали това са айдуци, сиреч въстаници или християни мъченици.
За канонизация обаче е послужил следният факт >>
На оцелелите преди да им отсекат главата, задават въпрос:
- Чалма или брадва?
Едно момче избягало при турците от страх с възглас: Ваш съм!
Потурчили го и се спасило.
1 само дете...
от толкова хиляди.
Сега родоотстъпници под път и над път.
Радико:
Витане, EDM да си припомним, че заглавието на темата е :
Това НАИСТИНА трябва да ни плаши. Та мислите ли, че всички описани от вас по горе факти, че са факти факти са. Ама наистина ли смятате че трябва сериозно да ни притесняват. Мен лично много повече ме притеснява тази странна и съмнителна активност относно тези факти които макар и такива са вече във миналото. Използването на тези факти за отклоняване на вниманието от наистина страшните неща които се случват е много много по притеснително. И вие поддавайки се на провокациите се явявате неволни съучастници.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия