Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
Bat_Vanko:
--- Цитат на: VITAN в Март 11, 2020, 01:27:56 pm ---Едно семейство ако щеш с прибори за хранене и кърпи може да си обмени чревната флора.
--- Край на цитат ---
Един тип влиза в ресторант и сяда. Келнерът идва до него с менюто. Клиентът казва:
- Няма нужда от меню. Донесете ми една лъжица и една вилица и това е.
Келнерът се учудил, но му донесъл. Клиентът ги помирисал и казал:
- Така... За първо имаме супа от пиле и таратор - за мене таратор, а за второ имаме... пържола и гювеч. Бих искал гювеч.
Келнерът страшно много се учудил, защото онзи познал всичко много точно.
На другия ден отново дошъл този клиент и ситуацията се повторила...
На третия ден, келнерът помолил готвачките да измият приборите много добре, но и този път клиента познал какво има за обяд. На келнера всичко това страшно му писнало и на четвъртия ден отишъл при готвачката и я помолил да си завре един комплект прибори в онази си работа. След това подали този комплект на редовния клиент. Онзи ги мирисал малко по-дълго от обикновеното и казал :
- Значи, телешка супа и мусака, и да поздравиш Мария готвачката от мене, не знаех че работи тука.
--- Цитат на: VITAN в Март 11, 2020, 01:27:56 pm ---Познавам една жена с такова аутистче. Да си на повече от 1/2 метър от нея - дъхът и лошо мирише. Детето - и то като нея.
Познай какво храносмилане имат.
--- Край на цитат ---
Не слагай всички под един знаменател. И аз познавам двама души без никакви аутисти в рода им и въпреки това ми е трудно да стоя срещу тях когато говорят. Миризмата идва от устната кухина (развалени зъби или неизползване на паста за зъби) а не от стомашният тракт, където всъщност става храносмилането.
VITAN:
--- Цитат на: Bat_Vanko в Март 11, 2020, 02:40:49 pm ---Миризмата идва от устната кухина (развалени зъби или неизползване на паста за зъби) а не от стомашният тракт, където всъщност става храносмилането.
--- Край на цитат ---
Тук не позна!
Не само!
А и няма как да имаш развалена устна кухина и нормално храносмилане.
Т.е. коридора у вас е мръсен колкото си иска, а стаите ти чисти като операционна, Huh?
dmitarp:
VITAN ти като по-просветен в тези дела, чух че има една нова мода сред пари имащите, смяна на чревната флора с цел по-добро здраве като цяло. Въпроса ми е как се нарича това лечение до колко е напреднало, ако все пак си запознат.
dmitarp:
https://www.24chasa.bg/novini/article/8288528
Оставям го без коментар, но на кратко, някакъв корона вирус е патентован като лекарство (ваксина) против бронхит.
https://patents.google.com/patent/EP3172319A1/en
Дали става на въпрос за същия този вирус или за друг, незнам.
VITAN:
--- Цитат на: dmitarp в Март 11, 2020, 02:58:04 pm ---...чух че има една нова мода сред пари имащите, смяна на чревната флора с цел по-добро здраве като цяло...
--- Край на цитат ---
Имам познат доктор, който ги прави тия неща. Има 2 проблема - решим и нерешим.
Решимият е да намериш донор на фекали (нали там са ти бактериите за храносмилането и имунитета),
който обаче да няма никакви паталогични бактерии.
При днешния индустриален начин на живот - тегава работа.
После ти източват червата и слагат от чуждите фекали.
"Нерешимият" - при същиян начин на живот богаташа отново ще си върне старата чревната флора. Освен ако:
- Не си промени тотално начина на живот/хранене - или поне много да го промени.
- Не прочете https://kibea.net/book/2197 и да се самосветне, защо и как да го промени. Или други подобни книги.
- Софт вариант: да прочете тъдява http://ver-tera.org/ и отчасти с годините да постигне това, което чуждите "редкоземни" фекалии ще му дадат временно.
Защо? Или четете, или вече обясних. С никого няма да споря.
Оня доктор ми рече: "кажи ми какво ти е лайното и аз ще ти кажа какъв ти е акъла".
И в това има много правда. Не може да храносмилаш токсини и мозъка да се храни ОК.
Лично на мен забелязвам, че шоколада ми "разваля пейзажа". От малък имам проблеми с него (като го видя и го унищожавам), но явно с възрастта VOLUME-то трябва от MAX да мине на MIN.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия