Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
VITAN:
Едно време, като погледнах статистиката, колко часа съм отделил да пиша във форума се хванах за главата.
За какво да оплождам интернет пространството за тролове, хейтъри и дебили?!
Ти книгата чел ли си я? Аз да. От-до.
И смятам, че и да нямате болно дете, да сте 100% здрав, много може да научите от нея.
Това е бестселър. Т.е. продава се МНОГО. А защо хората ще купуват нещо много,
ако то е лъжа?!
Докторката е имала дете аутист и го е излекувала. И много бъгави деца също...
Книгата е уникална, но в научен стил. Не е за тролове, хейтъри и дебили. 100%
Радико:
Витане Първо чревната флора въобще не се предава от майка на дете. Второ захарта въобще не се превръща в алкохол в човешкия организъм "като изключим едно изключително рядко заболяване"
Американците аре те са си тъпанари генетично. Ама тук в България какво се случва не мога да разбера. Дали не се разразява тихичко някаква епидемия от слабоумие. Някога се славехме като един от най умните народи. А сега.
VITAN:
Няма да споря с неграмотен. Т.е. някой който си мисли, че е прав, защото ТОЙ! си го мисли.
Само ще споделя тънкият момент, който не всеки хваща.
Детето се ражда... откъде минава? Там има ли бактерии и вируси?
Отделно то не суче ли от майка си? UHT мляко?
Отделно майката не предава ли хранителните навици на детето си?
Т.е. не завъжда ли подобна чревна флора?
Вижте дете аутист, диабетик, хиперактивно, шизофренично, дислексия, диспраксия и пр.
Вижте от баба, на майка, на дете - едни и същи признаци как се предават и задълбочават.
Сега има противозачатъчни и антибиотици - черешката на тортата.
Вижте дори един безобиден "хроничен запек" как от поколение на поколение може да доведе до сериозно бъгване, ако щете до диабет.
Радико:
Добре бе неграмотен съм. Обаче точно поради тази причина, щот никой не ме е научил и съм принуден да разсъждавам с главата си са ако бях "научен" нямаше да има нужда да разсъждавам ама те налага се.
И знаеш ли мойте разсъждения ме водят до очевидно странни изводи примерно:
--- Цитат --- която се предава от майка на дете
--- Край на цитат ---
--- Цитат --- Вижте от баба, на майка, на дете - едни и същи признаци как се предават и задълбочават.
--- Край на цитат ---
--- Цитат --- Докторката е имала дете аутист
--- Край на цитат ---
От всичко казано от теб до тук стигам до извода, че това е книга написана от жена предала по наследство на детето си психично отклонение, сиреч и тя трябва да има такова. Извода е че ти се доверяваш на книга написана от психичноболен човек.
Уотсън тия големи и хубави звезди над нас в небето... До какъв извод те водят
Ми не знам сигурно, че утре времето ще е хубаво.
Елементарно Уотсън, откраднали са ни палатката докато спим.
VITAN:
Уотсън, всеки има право на грешки.
За разлика от други, тая жена е имала акъл да се сети, как този процес да се изправи на 100%.
Диета без захари и казеин.
Всичко стъпва върху стара немска методика за лечение на колит (упс, 1 ред по-нагоре).
Диета от 1 до 2 години максимум.
Работи ли това? Работи. Доказано.
Едно семейство ако щеш с прибори за хранене и кърпи може да си обмени чревната флора.
Въпрос с повишена трудност: защо има цели фамилии умират само от рак? Huh?
Познавам една жена с такова аутистче. Да си на повече от 1/2 метър от нея - дъхът и лошо мирише. Детето - и то като нея.
Познай какво храносмилане имат.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия