Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
Радико:
--- Цитат ---Не е за тролове, хейтъри и дебили
--- Край на цитат ---
Струва ми се, че това би трябвало да се отнася за мен. Ако е така ще те помоля да погледнеш. Публикация #1 на тази тема и да обърнеш внимание на автора на темата. След това ако ти е възможно какво търсиш в тая тролска тема. Понеже в страната на лудите нормалния е луд тук ти се явяваш трол. Има раздел "медицина и здравословно хранене" във форума. Защо не отвориш там тема в която да прокламираш идеите си на воля.
EDM electronics:
Колеги, виждате че работата с коронавируса не е нито шега, нито истерия, а печалната реалност. Хората в Италия мрат, като мухи. Усложненията са в пъти по-сериозни сравнение с грипа.
Няма нищо лошо, дори е препоръчително да се спазват общоприетите мерки, да се седи вкъщи и т.н.
Курназлиите предизвикват съдбата, само с начина си на мислене, да оставим другото.
В статията италианския лекар казва: когато видите интубирани млади хора в реанимация, ще ви се изпари смелостта, че сте млади хора и вас това не би ви засегнало.
Ама нали тук все сте големи многознайковци, много разбирате от атоми и молекули, присмивате се на мерките, които се взимат, паникьосвали ви били...не давате и съвет да ви се даде, сякаш ви бъркат в джоба. Някои пък дори си вярват, че със сок от портокал ще се предпазят, гати наивниците...
Радико:
Няма страшно няма да се свърши света. Ето четете за българската следа:
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/kostadin-petkov-pokaza-molekulata-lekuvashta-covid19
Интересно с какъв компютър са я пресметнали.
ndm:
За СЕ-га ни дадоха маалко отсрочка, като днес официално от зайчарника обявиха, че пика СЕ очаква септември. Септември ще бъде май казал поета и циганите го намразили - продали дървата. Обеден съм че това ще е така. От години забелязвам следното: обикновено в края на октомври и началото на ноември по СМИ обявяват - тази година грипа се очаква да е около коледните и новогодишните празници. А някои години казват - тази година грипа малко ще закъснее и се очаква да е в края на януари и началото на февруари. И което наистина е тревожещо че заканите им СЕ изпълняват, не знам дали защото си спомням какво са казали, или това е "природна" закономерност.
ventsy74:
4 милиона химични съединения?
Тия ни взеха за боядисани врабчета.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия