Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Ноември 28, 2020, 03:56:29 pm ---Хулио,
прекомпилирал съм ядро на Линукс толкова отдавна, че вече не си спомням точно годината.
Нито ме мързи, нито ме е страх, нито ме гони параноя, нито ме гони безпаричие.
Не ми приписвай своя си начин на мислене.
Това го постнах заради тия, които попадат в моята категория "бройлери", а в тази на Киро Брейка: "джуки".
Компютри Apple съм продавал и сервизирал в средата на 90-те, когато наистина бяха голямата работа.
Хората бяха основно на Intel 286 и 386.
Сега Apple са фукня за наивници.... А се и оказа - червейче за балъци.
--- Край на цитат ---
Щом си толкоз напред, трябва да ти е ясно че това е практика от много години. И също така трябва да ти е ясно защо се прави - няма нищо общо със следенето на гражданите и ровенето в мръсните им тайни.
ЧУдя ти се ... знаеш защо се први, но караш "джуките" и "бройлерите" да настръхват и да заливат Фейсбук с глупости.
Или може би не знаеш...? :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Ноември 28, 2020, 04:15:56 pm ---....няма нищо общо със следенето на гражданите и ровенето в мръсните им тайни....
--- Край на цитат ---
Да бройлера не е интересен, особено, като малък.
Виж, ако иска да стане голям петел, всичко за него се пази от времето на яйцето му.
Но ти си вярвай в светлото бъдеще!
Комунизма си отива, спете спокойно деца...
П.п. Не знам дали знаеш, но ФейсФук нищо не трие. Gmail също - само се правят, че трият.
Но няма да ти го доказвам, едното лесно се проверява на практика, другото го пише в една дебела книга, посветена на ония,
с вече отхвърленият девиз: не бъди зъл!
ndm:
--- Цитат на: Номак в Ноември 27, 2020, 10:48:45 pm ---Няма се в учебника...това наистина трябва да ни плаши!
--- Край на цитат ---
Браво Векторе, това наистина е пост с акъла си както СЕ казва, но в тази ситуация и в тази тема няма да му обърнат внимание. Но същевременно искам малко и да те коригирам, ако разрешиш. СЕ-то в учебниците е разписано, но по такъв начин, че и списващите даже са СЕ чудели как може да сме толкова „гениални”.
EDM electronics:
Война!
https://www.youtube.com/v/iNFZ6u41W9Q
Радико:
--- Цитат на: juliang в Ноември 28, 2020, 09:26:33 am ---Ми купувай си един комоютър базиран на АМД или Интел, слагаш си линукс и си свиркаш безгрижно. Ако си съвсем параноично настроен можеш да си прекомпилираш кернела на линукса, като махнеш всичко дет те съмнява.
Ама то се искат усилия за това ... а ти искаш нещо дет да е хем безплатно, хем да е така както ти го искаш... е не става.
--- Край на цитат ---
Юлияне не е решение това. Вече писах за юилролода за директно управление на процесора. Има само един вариант за момента:
Два компютъра единият от които "важният" никога да не се свързва със интернет.
Това разбира се е за момента защото в следващия момент....
Вече демонстрираха софтуер които кара видеокартата да работи на различни честоти, ту овърклокната ту на по ниска честота. Това създава паразитен шум около компютъра който може да се модулира от програмата и да бъде прихванат от приемно устройство.
В случая постигаха 15-16 килобита в секунда, но не това е важно а принципа на работа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия