Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция

<< < (19/45) > >>

Maistora52:
Иде ми да ги натръшкам тук в чудесен списък всички гейове поддържащи простотията наречена "конвенция" от най-педерастката държава в света... но засега  ще се въздържа... още им гледам сеира!

Иначе сам Джордано Бруно е рекъл на кладата: "Прости й Боже, тя не знае що прави!" - гледайки простата женица дето туря пръчки в огъня.
Същите думи се отнасят и за всички, които поддържат педерастката конвенция.

Пак припомням - въобще не е случайно съвместяването на "Конвенция против насилието" със "Съглашателство" за/със/от/във/отпред/отзад/отгоре/отдолу/в устата/в гъза и пак отначало - или нещо като миш-маш от кръв+сперма+лайна+лиги и прочие СОДОМИИ между биологични и социални полове!!!.
Крайната цел е да се ликвидират 14/15 (четиринадесет петнадесети) от сегашното население на земята.

ОПОМНЕТЕ СЕ, БЪЛГАРИ!

СЛЕДВАЩИЯТ МИ ПОСТ В ТАЗИ ТЕМА ЩЕ Е СПИСЪК НА ВСИЧКИ В ТОЗИ ФОРУМ ПРИЕМАЩИ ИЛИ ПОДДЪРЖАЩИ "ПЕДЕРАСТКАТА КОНВЕНЦИЯ" ДЕКЛАРИРАЩА, ЧЕ ИМА ТРЕТИ И ТРИДЕСЕТ И ТРЕТИ ГЕЙСКО-ДЖЕНДЪРСКИ ПОЛОВЕ И ПЪЛНА СВОБОДА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ГЕЙОВЕ, ПЕДЕРАСТИ, МАНАФИ И ПРОЧИЕ ИЗРОДИ СРЕЩУ НАСИЛВАНИ ОТ ТЯХ МЪЖЕ, ЖЕНИ И ДЕЦА!

Robinzon:
Така е  Maistora52, ние сме животинки в царството на животинките  ;D

Никакво значение няма как се чувства човек, важна е позицията  ;)

Ако ми се съдиш, пиши ми на мейла  ;)

Ще отговоря на всички!

Лек ден!

Иван Димов:
   Майсторе, има и друга цел освен намаляване на населението. А това е смазване на самостоятелността на отделната личност, унищожаване на свободната воля на хората и превръщането им в биороботи. В природата всяко животно самО решава как да действа за да оцелява, докато в човешкото общество има твърде много условности, които пречат на хората сами да вземат решения за собствения си живот. Всичко е рамкирано в някакви закони, формулирани неясно от не знам си кой с цел ТОЙ да си "клати краката" докато робите го "носят на ръце". И всички тези конвенции и срещи на "високо равнище" са само за да си придават важност, "лигитимност" и ред още други засукани думички, с които да се хипнотизира простолюдието за да не оказва съпротива. Един вид ТЕ узаконяват правото си да насилват народа както си поискат. Едва ли в скоро време НАСИЛИЕТО на институциите над отделната личност ще престане. По въпроса за предтекста - под предтекст за едно нещо, се прави съвсем друго нещо. Под предтекст за борба с насилието се иска да се узакони друго насилие. То и без конвенция го правят това. Спомнете си например как съдиха Майкъл Джексън за педофилия. Е, не го осъдиха, но доста хора му потрошиха милиони долари. Според мен имаме нужда само от един закон и той е: "Не вреди на ближния си". Всичко друго е безсмислено и дори да има хиляди закони, няма да има кой да ги спазва, а с насилие калпави закони няма да са дълго време на власт.
   Пък половете май и при извънземните са само два.
https://novotopoznanie.com/nay-zagadachnia-artefakt-mozhe-bi-e-poslanie-ot-chuzhda-tsivilizatsia/

Аtos:
Robinzon, не смятам да ангажирам личен мисловен и емоционален ресурс с твоята особа (въпреки, че самият ти смяташ, че си достатъчно значим за това, но не си).

dymelsoft, това :
http://it.dir.bg/news.php?id=26847349

Поражда много странно чувство у мен...все по-натрапчиво ми се избистря някакво усещане, че...ние, хората сме ОТГЛЕЖДАНИ...като реколта!
Не, че не ми е ясно от много време, но сега сякаш става все по-нагло декларирано! Може би подобна наглост е готова да мине пред обработените вече за това "маси", може би човешката психика в масовост, вече е импрегнирана с достатъчна доза овчедушие, та да възприеме за нормално своите стригачи и касапи (продукцията трябва да се събира), но за човек, който е останал независим в убежденията си и с ясна мисъл е не по-малко тревожен сигнал за нещо далеч по-глобално, което се случва отвъд границата на общоприетите възприятия...и ми става страшно...
(предварително се извинявам на тези, които имат затруднения в осмислянето на последното сложно изречение)

caduceus:
Майсторе, бравос за идеята! Я ги напиши тия дето поддържат толерастката конвенция - и вероятно ще ми се потвърди подозрението че са онези, дето пишат срещу мен, Един, Хипарх и още двама-трима невлизащи в калъпа  ;D Народът казва много мъдро - такова постоянно го сърби отзад... Та се върти и прави бели - и е на всяко гърне мерудия.
Аз предлагам да си направят тия модерни люде едно подфорумче и да си се чешат там на воля, може да го кръстят например "вгъзето.нет"  ;D ;D ;D
Да издигнем един нетолерантен лозунг - за всяка жена - Хой, за всеки джендър - Бой!  ;D 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия