Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция
dymelsoft:
Мда, dmitarp за какво са призвани българите не е много ясно ;) , но днес попаднах на следните статии:
Тази http://it.dir.bg/news.php?id=26847349 публикувана в сайт, който като цяло в последните дни не спира да пуска статии в подкрепа на Истанбулската конвенция и няколко часа по късно попадам на това https://novotopoznanie.com/strogo-sekretna-sreshta-v-davos-dade-zelena-svetlina-na-proekt-prometey/.
Не знам за вас, но подмяната на съзнанието на хората тече в пълна сила. Всичко е свързано с контрола и унищожаването на личността.
juliang, прав си за насилието. Няма нищо нормално в него, но нима вярваш, че някаква конвенция ще спаси евентуални бъдещи жертви от това насилие. По голяма заблуда от това, здраве му кажи. ХАХАХА. Страшно наивно от твоя страна. Нима вярваш, че конвенцията ще промени поведението на нашите правозащитни органи или вярваш, че ще спре безумните убийства от ревност и т.н. Още сега ще ти отговоря с едно голямо НЕ и НЕ. Но пък да програмира "правилно" мислене в съзнанието на бъдещите поколения, това със сигурност ще се случи, ако се допусне от нас. Дори за съжаление това вече се случва в България и в момента. Разни НПО-та правят разни анкети по училищата, преди да сме ратифицирали каквото и да било. Разни платени агитатори, не се спряха да ни обясняват, колко сме тъпи и нищо не разбираме от понятието "джендър", в това число и аз.
Все пак да попитам защитниците на въпросната конвенция, при положение, че Турция я е ратифицирала, колко точно я спазва същата.
Ако не знаете веднага Ви казвам - изобщо не я спазва. Само, че за разлика от нас Турция е държава, която може да си го позволи.
Някои от Вас не си ли задават също и въпросът защо пък точно "инстамбулска" . Защо не испанска или германска или френска и т.н.
За мен е ясно защо, за Вас не знам.
Хайде със здраве.
juliang:
Димел, НЕ ПОДКРЕПЯМ конвенцията. Не съм съгласен с онуй, пуснато за норвежците. Кой я знае тая мамаша колко водка изпива на вечеря. И после някое руско СМИ е решило да раздуха нещата, изопачавайки нещата до неузнаваемост.
За мен е напълно в реда на нещата при съмнение за насилие (физическо или душевно) над дете то да се изведе по най-бързия начин и чак след това да започне разследване на обстоятелствата. Да се види дали някой от родителите изобщо е способен да се грижи за това дете, и ако не - да му се намери по-безопасно място където да израсне. Да, едва ли гей-двойка е най-подходящата за приемно семейство... но аз сериозно се замислям кое е по-доброто... при гей-двойка или при двойка наркомани да израсне едно дете...
Robinzon:
Така е dymelsoft, не може някой да ме нарича педераст след като той самия не знае какъв е!
Примери бол, особенно в този форум.
Ти като админ, би трябвало да ги разбираш тези работи, но уви... нима edin, atos или caduceus са мерна единица?
Защо въобще се допускат такива теми като тези?
Нали форума е за споделяне на практики от Свободното занимание на хората, а не кой каква вода пие?
Съжалявам, но Вие дами.... и Господа, ме разочаровате по един или друг начин, наистина съжалявам!
Ако сега админа или модератора се направи на мъж и иска доказателства, готов съм да дам!
Бившия админ Nizo не иска да ми отговори, понеже е страхлив и даде форума на Митко, Вие господа смятам че сте честни спрямо народа!
Бъдете открити и дайте честното си мнение!
Лично аз, искам Nizo да си дойде на мястото!
Мисля, че Димела и атос са агенти на ДС!
Държавна сигурност винаги е управлявала масите, но сега нещата са други, в това число и форумите...
Ние сме дефакто пример, но не този от Содом и Гомор...
Надявам СЕ че ме разбирате правилно, защото иначе ще горим заедно в мракобесието на онова така наречено "правосъдие", нищо лично - пак казвам... човек е това, за което се мисли! Обстоятелството не важно - важна е мисълта!
dymelsoft:
Яааа, какво пак изскочи от торбата.....
--- Цитат ---Така е dymelsoft, не може някой да ме нарича педераст след като той самия не знае какъв е!
--- Край на цитат ---
Странно, къде пък точно някой те е нарекъл някак си, би ли посочил.
--- Цитат ---Бъдете открити и дайте честното си мнение!
--- Край на цитат ---
Моето честно мнение е, че си комплексар, банван от форума многократно. И независимо как ще се кръстиш и за какъв ще се представиш, все си си същия. Това, че се криеш зад прокси сървър показва и, че си страхливец, при това смешен. И въобще от какъв зор някой трябва да се грижи да не бъдеш разочарован.
--- Цитат ---Бившия админ Nizo не иска да ми отговори, понеже е страхлив и даде форума на Митко
--- Край на цитат ---
Nizo може да е всякакъв но не е страхлив, не прехвърляй твоите качества на други. И не е нужно да ми фамилиарничиш.
--- Цитат ---Мисля, че Димела и атос са агенти на ДС!
--- Край на цитат ---
Дааааа, как се досети? Специално сме назначени от ДС. Тъкмо ме подсети да ходя да си искам парите, че не са ми плащали скоро.
И като агент на ДС, с нетърпение чакам да споделиш твоите гениални СЕ идеи, за да ги докладвам... разбираш ли.
Robinzon:
Ха-ха, яко се връзваш Димел, това е доказателство че нещо се случва.
Дали пиша от прокси или от Македония, това не ти е работа да обсъждаш в ефир, това само говори за твоите потребности. :)
Може да ме наречеш комплексар, баннат и други там понятия, но аз никого не съм обидил в този форум, даже и на лични!
Не ти прави чест да се занимаваш със въображаеми потребители, тва е слабост от твоя страна. :)
Понеже пиша в темата за конвенцията, нека ти кажа, че моите внуци я подкрепят, а дали ти или аз сме против, няма никакво значение, както казах - след време ще се разбере що е то СЕ и какво участие има то в живота ни.
Успех ти желая!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия