Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция
Михаил Кузмов:
За сведение, един от първите ми приятели, е швед! Българин заминал през 1985г. с един от "последните влакове"! Със син на 2 месеца и съпруга. Той си знае човека как и какво е преживял. Кажи речи, ежедневно се чуваме. В линка от dymelsoft към края се споменава случая Брейвик. Спомням си как ни беше представен тук от медиите. Тогава, когато приятеля ми го представи различно, направо не му повярвах. Съвсем малко написаното в статията, съвпада с разказа на приятеля ми. Там очевидно "подмяната на природата" е в напреднал стадий. Не трябва да се заблуждаваме че жертва която търпи и си мълчи ще бъде защитена от някаква конвенция. Какво ни пречи да си създадем законодателство? Нима насилието е християнска ценност. Европа мутира и искат и нас да включат в този процес. От конвенцията трябва да отпаднат не еднозначните текстове, за да я ратифицираме. Но точно това няма да се случи защото вече е ратифицирана от 45 страни, вкл. и Норвегия и това което четете не са измислици. Е, къде е защитата от насилие???
Robinzon:
Да dymelsoft, живял съм там известно време, горе на снимката в далечината се вижда един българин дето бърка бетон. :)
Където и да отидем по света, все строим нещо.
Не съм чул някъде по света да има общност и да няма няк'ви изцепки, било то при ескимосите или племе в Африка.
Това което си дал за пример е единичен случай и то според мен пресилен, защото всеки може да си направи блог и да си пише и оплюва каквото си иска, но дали е обективно - един Господ знае.
Факт е, че престъпността там е в ПЪТИ по-ниска и т.н., не ми се задълбава понеже не знам дали има смисъл.
@Михаил Кузмов виж този Чолаков от къде е взел материала, от Международно движение "Русские матери"
А средно интелигентните хора знаят, че там се конфронтират от балдър години...
Но така или иначе ще трябва доста Време да мине, докато стигнем тяхното благоденствие колеги.
--- Цитат на: dymelsoft в Февруари 04, 2018, 09:57:11 am ---Пффф. За такива като тебе ето едно четиво
--- Край на цитат ---
И да пуфкаш и да не пуфкаш, такова е положението, ако сега не приемем, то нашите деца ще го направят след време, не можем да спрем Прогреса!
Затова нека бъдем умни и изпреварим целия този батак. ;)
Радико:
Забелязвам някакво трайно подмолно влияние в темата. Постоянно се поставя равенство между домогванията на геймафията и общоевропейската идея Освен това се внушава че единствният шанс за спасение е отдалечаването та дори и скъсването с европа. Очевидно някой кагебист се опитва да яхне народното недоволство и да закара народа в своята доилня. Осъзнайте се колеги това е не по малко мародерско.
и за финал това от мен, току що ми хрумна в банята:
--- Цитат ---Кабинета на главния лекар на психиатрия
- Следващият.
Ти кой си?
- Наполеон Бонапарт
- Осма стая, следващият.
А ти кой си
- Алберт Айнщайн.
- четвърта стая, следващият.
Ами ти кой си.
- Жана Дарк.
- Сестра изписвай го.
- Ама докторе...
- Сестра, тук става дума за избор на социален пол.
--- Край на цитат ---
Аtos:
Юлиане, няма да кажа, че преекспонираш, по простата причина, че онемях пред доводите ти!
Значи - наполовина са и отнели децата на жената? Само краката или само торса?
Колко ли пък е преекспониран документът, който е цитиран https://yadi.sk/d/oa3PNRtG3MysZ? Това е официален документ, няма как да е верен НАПОЛОВИНА!
Моите извинения, Юлиане, но ако за теб гавра на педофил с невръстно детенце е "леко в другата крайност"...абе ти си луд за връзване, бе?
Аз съм по-склонен за приемане на СМЪРТНО наказание за подобни доказани деяния! И то по мъчителен начин!
То е като тези "възпитателки" в детските градини в Бургас - записала ги камера и ми отричат - свръхнаглост!
20 тояги на голо и вън от работа + забрана да припарват до деца!
Robinzon, бат'Мишо ти говори за разказ и мнение на свой личен познат, за какви материали говориш?
И...много са ти объркани понятията, то това е и целта на кампанията, (при теб явно успешно) - как може да се сбъркат израждането на морала и семейните ценности и извращенията с прогрес?
Това може да е изказване само на психично нездрав човек (нищо лично)!
Я вие, защитниците на подобна политика ми кажете - нормална ли е според вас страна, в която педофилията не се смята за престъпление ? ? ?
Да, в държавните политики има извращения, но...когато извращенията станат държавна политика, тогава е страшно!
dmitarp:
Atos
От времето на древна Гърция, няма такава държава в, която педофилията да не се разследва.
Радико,
Европа и европейската идея непрекъснато се развиват, и Истанбулската конвенция е част от това развитие. Не си представям, че Европа е превзета от някаква си "педофилска мафия" и българите са призвани да я освободят.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия