Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция
Bat_Vanko:
Протести срещу Истанбулската конвенция, срещу лифта на Банско, срещу мръсният въздух в София, за съдбата на лъвчетата и т.н. и т.н.
Колеги изгубихте се в мъглата инициирана от разни НПО-та и дребни политици. А целта е да не се види основното - приемането на еврото в България. И най вече методиката за това приемане. Дали да се премине директно от борд към евро или да се отвърже борда за да може банките или някои други заинтересовани групи да определят нов курс. Според Софиянски при първото "няма тръпка" а според мен при второто ще се досъсипе държавата. Очаквало се курса да се върне към 1 лев = 1 евро. Супер за мафиотите с дебели портфейли и трагично за хората с кредити.
Както го е казал народа: "Когато се ритат атовете го отнасят магаретата"
edin:
грешка
hyparh:
Edin, чети добре, бе мен :D Кадуцеус визира ония дето все не им стигат доказателствата за каквото и да било от нещата, с които се занимаваме.
edin:
Божееее, верно бе. Благодаря ти!
Радико:
--- Цитат ---Поражда много странно чувство у мен...все по-натрапчиво ми се избистря някакво усещане, че...ние, хората сме ОТГЛЕЖДАНИ...като реколта!
--- Край на цитат ---
Не точно реколта по скоро като добитък. Според мен обаче не "сме" "били сме" Това обаче за друга тема. Ако крадец е влезнал в къщата ти ще гледаш ли, че на комшията магарето се е отвързало. Това е важна тема и да не я разводняваме.
По въпроса:
Аз въпреки, че съм заклет антикомунист и свободен човек не мога да не отбелжа изключитлно достойната позиция на президента по въпроса със Истанбулската конвенция. На следвщите избори за каквото и да се кандидатира ще гласувам за него. За първи път от 1991г.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия