Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция
edin:
--- Цитат --- Нека си спомним и за Баба Илийца, колко много подигравки е отнесла от учениците заради това, че е влезла в социалния пол мъж, няма край.
--- Край на цитат ---
Направо печелиш приз. Още не знам какъв, но печелиш. Не знаех, че и литературните герои, ще са под защита от конвенцията, а това, че си направил подобна асоциация е много странно за мен.
--- Цитат ---И ако например намерят някой плакат, било то и календар на гола или полугола жена на работното място, на някой работник това го третират като дискриминация и одиторите доста му се сърдят.
--- Край на цитат ---
О, те се сърдели. Боже, каква трагедия. И какво трябва да има на плакатът, за да не е дискриминация? Ху@ надървен ли? Не, не, това е безумие. Просто умът ми не го възприема. Само, като си представя, как некъф малоумник ми прави забележка, за подобно нещо, адреналинните ми жлези се взривяват.
Знаете ли, сигурен съм, че повечето хора, които прилагат подобни мерки, вътре в себе си знаят, че не е нормално, но са притиснати от системата. Заради ПАРИТЕЕЕЕЕЕ ;)
Михаил Кузмов:
https://m.youtube.com/watch?v=ICUb7y1QCXs
Гледайте тук какво "насилие" пада, и се разведрете за малко!
Ksurnev:
Вижте сега, твърде много чесане на клавиатури.
По-добре Джендъра да си го кръстим ПЕНДЕЛ, и да приключим.
И предлагам да поговорим за насилието над мъжете, защото този клип на Бате Мишо, си е чисто насилие над НАС.
Гледайте клипа и тогава: "Въри обичай жена си."
СЕ от Смолян - Коцето.
Maistora52:
Тая идиотска "истанбулска" простотия удари народонаселението право "в десетката" !!!
Първо докара всинца да се хванат в безсмислен спор!
Второ, съвсем умишлено в текстовете са вкарани няколко несъвместими една с друга обществени тези, нагласи и нравствени норми.
Физическото насилие над жени, мъже и деца е съвсем отделно от Социалните (културни, духовни, морални) норми на дадено общество... А в тази конвенция те са на едно място. И на практика ни се предлага да ги сложим под един знаменател. Това, че аз ще ударя по два шамара на жена си или на сина (дъщеря) си, за да ги дисциплинирам няма ама абсолютно нищо общо с уличните гамени (скинари, наркомани, луди, сексуални маниаци, футболни "фенове" и пр. психари), които ако им е станало безинтересно вече да се бият помежду си налитат да бият (насилват) първия срещнат - бил той от мъжки или женски пол.
Насилието има три основни нива - физическо, ментално и духовно.
Физическо - бой, с нанасяне на удари, травми, рязане, разкъсване, изгаряне и взривяване на тялото (поединично или групово) - с основна цел подтискане и власт над насиления, та същия "да слуша" и изпълнява безропотно прищевките на насилника
Ментално - внушаване на идеи различни от етиката и морала на потърпевшия/ите, подлъгване с пари, ценности и обещания - та потърпевшия да извърши/ва действия против себе си и обществото, "набиване" в главите на насилваните религиозни и др. доктрини - всичко това с цел превръщането им в "овце", джихадисти, талибани и пр. радикални елементи. В това число и внушаване на СТРАХ от бой и др. физическо насилие.
Духовно - имаме директен пример с помохамеданчването на големи групи от българския народ - т.е. насилствената смяна на една Вяра с друга. И тия нещастни днес помохамеданчени българи, да се мислят за турци!
Същото е и с джендеросването. Като изключим около 1-2 % от световното население, което е дефектно по рождение - т.нар. физически хермафродити - които са си нещастни по рождение, имаме вече едно ново ЯВЛЕНИЕ - психически разстроени родени като мъже и жени хора, които не се отъждествяват лично с рожденния си пол, а с "нещо друго" ... НЕЩО ДРУГО ... КОЕТО Е БОЛНО, КОЕТО Е ПСИХИЧЕСКИ БОЛНО, НЕДЪГАВО, ИЗРОДЕНО...
А оттук разстоянието до ИЗВРАТЕНО е с дебелината на косъм.
И така - предстои да гледаме как земята се изпълва с ИЗРОДИ на всички нива на социума.
СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА Е ПРЕВРЪЩАНЕТО НА СЪЩИТЕ В ЗОМБИТА!
Натам води съгласието с Изродската "истамбулска конвенция".
Добре, че нещо се заговори за референдум по въпроса, та да видим! - ДА ВИДИМ КОЛКО ОТ ЖИВУЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ИЗРОДИ! - И КОИ ОТ ТЯХ СА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА?
Bat_Vanko:
Аз съм ЗА "Истанбулската конвенция". Трябва да бъдем защитени и ние от сексуален тормоз.
Кажете ми сега не е ли сексуален тормоз ти да си искаш от колежката (и не само), а тя да не ти дава - тормоз си е...
Не е ли сексуален тормоз да си легнете в къщи и жената да каже "боли ме главата"...
Ето такива случаи трябва да се преследват с конвенции, закони, наредби и т.н.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия