Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция
Радико:
--- Цитат ---След като се казаха много мнения против Истанбулската конвенция, аз искам да представя една положителна позиция. Тя се формира на база, прочета на български език. Големият майстор на превода, Дмитри Иванов, обаче казва, че това нещо не може да го преведе защото не го разбира
--- Край на цитат ---
.
Димитре, ако някой ти предложи да подпишеш такъв документ в който става дума обаче КОНКРЕТНО ТОЧНО ЗА ТВОЯТ ДОМ, ЗА ТВОТО СЕМЙСТВО и всичко останало е написано така че,
--- Цитат --- Големият майстор на превода, Дмитри Иванов, обаче казва, че това нещо не може да го преведе
--- Край на цитат ---
Ти би ли го подписал.
Да се възползваш от нещастието на определен човек или група хора за да прокараш някаква гнусотия е равносилно на това да обереш мъртвец МАРОДЕРСТВО, по лошо даже защото е духовно мародерство. В новините вече присъства изказванто, че щом отхвърляме конвенцията значи подкрепяме насилието??????
Разтълкувано това значи "който не е педал бие жена си"
Грешка господа дженджъри. Фроид го е дигностицирал много добре и е покзал ясна връзка мжду това насилие и неправилната полова ориентация, тоест НАСИЛНИЦИТЕ НАД ЖеНИ ВСЪЩНОСТ СА ПЕДЕРАСТИ Поради това не може да съществува превенция на насилието и подкрепа за пдерастията едновремнно това е алогично като "суха вода"
KURTI:
Аз също съм "ЗА" конвенцията.
Не ми разрешават да снимам на някои места, включително и в Националния музей под предтекст, че фактите не били в позиция :(
Смешни неща има в тази цариградска конвенция, но пък до такива изблици като на Maistora52, мисля не е нужно.
Зомбиране и референдум... какво е това? Никога не го е имало и няма да го има по нашите земи!
Значи, ние хората сме най-висшите животни на Планетата в момента (може би), повечето имаме по две очи, пет пръста, две уши, по два задни и предни крайника, една глава и сърце и забележете... всичката кръв е червена!
Ако някой от всички тези индивиди има детероден орган, значи е женски, и обратното - ако имаш показалка, означава че семеотделяш и даваш живот. Много е просто!
А тези с показалки, които свирят на кавал, не означава, че са от третия пол! Извинявайте, гайдарите също може да влязат в това число, защото мунщука трябва да му духаш за да стане нещо :o
Наистина нещата са смешни, давам пример - при маймуните, за да покаже вярност и покорство, ниския в иерархията си дава гъза на Алфа-мъжкия за да го оправи и така си гарантира живота в прайда :)
Това, че някой се е родил с х@й, а се обявява за нещо друго и обича да прави свирки (от балдаран, върба и т.н.), не значи че има детероден орган и това Съда решава!
Половете са два дами... и господа - Адам и Ева!
Ако някой си въобразява, че е наклонената кула в Пиза - негов проблем.
Оставете ги да се чувстват щастливи до края на дните си!
Те не са виновни, Майката Природа така е решила, може би има нужда някаква... знае ли човек. ;)
PyroVeso:
Не съм чел Конвенцията и не знам какво пише в нея. Фактът обаче, че толкова агресивно ни я натрапват - медиите, а и разни полу-човеци като недоразумението Станишев, неминуемо води до това червената лампичка да ми светне.
От контекста на разговорите ми с познати юристи - все мислещи хора и вълнуващи се от бъдещето на нацията, стигам до извода, че това е един благовиден и завоалиран начин да намесят външни НПО-та (подобни на БХК) директно в отношенията вътре в семейството, и до "гражданствено" разрешаване на проблемите пак там.
Любопитен е фактът, че в повечето страни, които са подписали конвенцията, прилагането на вътрешното законодателство Е С ПО-ВИСОК ПРИОРИТЕТ, отколкото прилагането на точките на тази външна конвенция. С две думи - те са я подписали, но не са длъжни да я спазват. При България обаче това НЯМА ДА БЪДЕ ТАКА - от една страна заради продажността на политиците ни, от друга - заради това, че се намираме във валутен борд, гледат ни под лупа за Шенген и още куп причини.
За това и НЕ ПОДКРЕПЯМ конвенцията.
А дори и да я подкрепях - не мисля, че тя ще ни оправи бакиите. По-скоро би нанесла вреди на българското общество, отколкото ползи.
Радико:
--- Цитат ---Оставете ги да се чувстват щастливи до края на дните си!
Те не са виновни, Майката Природа така е решила, може би има нужда някаква... знае ли човек.
--- Край на цитат ---
Добре нямам нищо против да се чувстват щастливи стига с това да не ме карат мен да се чувствам нещастен. Защото да ги оставиме да си развяват байрака означава да оставиме да го правят и такива като Чикатило, Нали и те се чувствт щастливи от това което извършват.
KURTI:
--- Цитат на: PyroVeso в Февруари 03, 2018, 01:14:40 pm ---Не съм чел Конвенцията и не знам какво пише в нея.
--- Край на цитат ---
Как така не сте я чел?
--- Цитат на: PyroVeso в Февруари 03, 2018, 01:14:40 pm ---За това и НЕ ПОДКРЕПЯМ конвенцията.
--- Край на цитат ---
А пък не я подкрепяте? :o
Чикатило Радико е същата причина човек да се чувства щастлив. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия