Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Алтернативни горива
ДВГ на Бензинови Изпарения!
caduceus:
Това вероятно е друг камион, дори таблото е друго на вид. Не ти ли прави впечатление?
Ако е клип, дай да видим откога е /примерно по-ранен/ или какъв е камиона. Оптимизаторите са му на личното Рено Премиум, което кара сам из Европа. Може да видиш и втория клип където казва че плаща с една трета по-малко за гориво от останалите шофьори :)
https://www.youtube.com/watch?v=71ZdcpppBoY
Там на магистрала се вижда среден разход на същия камион под 20/100 :) Все пак не е ясно за какви километри е смятан, но човекът си казва - купувам 2 тона нафта месечно срещу три тона на другите. Кое по дяволите е неразбираемото тук???
Системата К1 или К2 + К3 за камиони дава около 20% икономия при правилните марки камиони, а останалите десет процента са вероятно поради личните шофьорски умения на Ивайло Иванов /Райдър 777/ - човекът си може да кара икономично и го е доказал по състезанията. Просто е.
Нека търсим конкретиката, а не ей така - общи приказки и чесане на езика.
juliang:
Предполагам че е предишния му камион: https://www.youtube.com/watch?v=nbGBpq6C78I Клипа е от преди 5 години.
Знаеш че мен е невъзможно да ме убедиш, мисля че няма смисъл и тук да говорим всичко което сме си говорили.
caduceus:
Да, това е логично - и е нормален разход. Не искам да те убеждавам, това си е твоя позиция. Нито когото и да е от колегите тук. Виждате показанията и за почти или изцяло нулевите вредни емисии в темата за оптимизаторите ми, което говори за подобреното изгаряне и е измерено приборно и многократно от оторизирани за това сервизи.
Водят се разговори по въпроса със заинтересувани от резултатите страни. Точка.
бай Теню:
Добавете и няколко витки ТЕЛ на КЕШЕ и ще летите
Tanas:
Убеди ме caduceus, браво, ще си поръчам, дали става за петица Ауди щото като я напъна моментния разход на таблото показва 39 на 100 октана, а със 95 не мога да тръгна нормално и баба ми (мойта) изрича едни заклинания които не са за ефир и естественно няма да ги изрека, тя критическата отдавна я мина обаче все още си купува с двойно дъно и с "крилца" по инерция.
Ауспуха ѝ малко черен щото ползван с Времето, а То както знаем е в нас и ние сме В Него.
Абсолютно ти вярвам и считам забележките ти за актуални!
Ако не ме мислиш за идиот, бих си поръчал по три комплекта от всичките К, М и епоксидно-оргонните зависими с високото качество от неръждавейка.
Благодаря че те има и без да правя реклама, вече съм твой потребител!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия