Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Алтернативни горива
ДВГ на Бензинови Изпарения!
juliang:
--- Цитат на: caduceus в Януари 31, 2019, 07:28:44 pm ---... Виждате показанията и за почти или изцяло нулевите вредни емисии в темата за оптимизаторите ми, което говори за подобреното изгаряне и е измерено приборно и многократно от оторизирани за това сервизи.
--- Край на цитат ---
Точно преди 3 седмици се върнах от поредния курс в Германия. Той беше изцяло насочен върху понижението специално на азотните окиси, тъй като от тази година в Европейския съюз влезнаха нови норми. За нашите горелки те не са проблем, но се очаква 2025-та нормите да "натиснат" още надолу и тогава нещата ще станат сериозни.
Не искам (а и май нямам право) да споделя снимки от новите смесителни устройства, които ще могат да покрият нормите от 2025-та, но мога да ти кажа че разликата между сегашните горелки и тези които ще покрият бъдещите изисквания е колосална. Налага се моделиране на формата на пламъка в доста сложна форма за да се избегне загряването на въздуха който влиза в горивната камера. Ако това загряване не се избегне, няма начин да свалиш азотните окиси - просто азота е почти 80% от въздуха.
Тоест хем трябва да гориш горивото, хем да не позволяваш температурата да надвишава 1200-1500 градуса. Колкото по-ниска е температурата - толкова по-малко азотни окиси произвеждаш. Това е реалността.
Нали разбираш с какви чувства приемам твърденията, че може да се свалят емисиите на азотни окиси без конструктивна промяна на двигателя?
P.S. Намерих снимки които вече са публикувани в нета, надявам се немците да не ме бият :)
Старо смесително устройство:
Ново смесително устройство (multiflam) - покрива сегашните норми, и ако европейския парламент междувременно не се олее в изискванията - и тези от 2025-та) :
Ultra low NoX изпълнение (това може да даде азотни окиси 10-20 пъти под нормите, но има някои ... ограничения :) ):
Ако нещата можеха да се вкарат в норми по някакъв друг начин... повярвай ми, щяха да го направят :) Нямаше да откриват отново процеса на горене.
Радико:
Юлияне да не си разменил втората и третата снимка защото третата горелка, червената вече я виждах миналата зима като бях в Германия в един хипермаркет на Реве в град Юлих. Беше за метан.
juliang:
--- Цитат на: Радико в Януари 31, 2019, 10:55:51 pm ---Юлияне да не си разменил втората и третата снимка защото третата горелка, червената вече я виждах миналата зима като бях в Германия в един хипермаркет на Реве в град Юлих. Беше за метан.
--- Край на цитат ---
Обикновено от посетители се вижда само червената част, а интресната е металния *уй де стърчи отпред... А червената част е почти без промени (може би като изключим сребристо-черния цилидър отстрани, който е въздушен филтър).
Но не е изключено да си виждал и това. Реално тази технология за горене я има разработена и тествана от поне 5 години, но докато нормите не накарат потребителите да минат на такива горелки, ще остане екзотика. А ще е екзотика защото има малко по-нискък КПД (без това няма как да се мине защото се сваля температурата на пламъка, а това става отчасти и чрез добавяне на не малко излишен въздух, което винаги води до по-лоша ефективност), и както казах има някои особености, които я правят неприложима в някои ситуации. Разликата в цената насамата горелка също не е символична...
Тази разработка се наложи да бъде направена след като вероятно другаря Си Дзипин се е събудил една сутрин с махмурлук и с един подпис е поставил ограничение на азотните окиси от 30 милиграма на кубичен метър за всички нови инсталации на територията на Китай... :) За сравнение в Европейския съюз от тази година са 150 милиграма на кубик... до Нова година бяха 250 милиграма (реално има различни норми в зависимост от мощността, типа гориво и т.н, но това са детайли)... А Китай е огромен пазар, и щом другаря Си Дзипин иска - ще го направим.
Аtos:
Моля, не превръщайте форума в чат!
Vector:
Енталпии ,на мен ми е интересно да попитам в една хладилна система ,ако се сложи детандер в часта в която хладилния агент се разширява ,нямаме ли СЕ в случая?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия