Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
The Truth About HHO Generators / Истината за ННО Генераторите
sorrry:
Супер. Така и така сме се подкарали. Не че не може и по друг начин. Не съм търговец, нито заядливец. Не желая да променям ничии убеждения относно каквото и да било. Наистина споделям личен опит, който мисля, че може да е от евентуална полза за някой. За което съм, да го кажем набеден, че ми куца учебния материал, че само чета реклами..... Всъщност точно защото не съм учил на времето по тази област, а ми е интересно, затова може би повярвах, че не всичко все още е открито. Заниманието и интересите ми станаха професия, и сега, когато не е по принуда, изучавам свързаните пряко или косвено с Браун Газа науки. Професионалист, според мен означава само и единствено, че това с което се занимаваш ти изкарва прехраната и за това ти плащат. Не е в никакъв случай степен на майсторство;разбиране или познание. Дори доцентите и професорите от девети блок на Техническия признават , че няма достатъчно научни данни и обяснения за свойствата на газа и следствията от прилагането му. Въпреки това и в софийския и в русенския са публикувани рецензии за измененията, свързани с използването на газа. Тестовете не са хипотетични наблюдения, а са свързани със стендови изпитания. Включително многократно сглобяване и разглобяване на различни двг-та. Чудя се, защо описвам тези факти, при положение, че срещам основно критики към всеки, който се опита да сподели нещо във форума. В правилата на форума никъде не срещнах критерии за познание или идеи заради което да получава едно или друго отношение. Мисля, че не е необходимо никой на никого да се доказва. Така или иначе доверието си е доверие , но проверката е висша форма, но не непременно отричане. Благодаря за вниманието и нека си бъдем полезни.
Vector:
Виждал съм как след подобна монтирана с.ма към двигател,същия при работа не вади пушек от аспуха.
h2motor:
juliang - отстраняването и почистване на нагара се отразяват доста сериозно на ДВГ, особено съвременните на които предварението се определя и по сигналите от антидетонационните датчици. Прегаряне на клапани от добавен водород е трудна работа, защото има двигатели които са конвертирани да работят само на водород компресиран в бутилки под високо нялягане и нямат промени по клапаните - не се налагат. Има проблем с изгарянето на ННО в ДВГ и това са азотните окиси, но те нарастват ако е само на водород двигателя или много големи количества ННО да се добави, от което няма смисъл. Прав си че изгарянето може да се подобри, но колкото и да се подобри накрая се слага катализатор в които да догарят въглеводородите и въглеродния окис. ННО е неприятно че трябва да се поддържа, още нещо което да се долива с вода и освен това е на аматьорско ниво. Никаква икономия на гориво няма като се добави малко ННО, такива неща като да се включи тока към електролизера и автомобила да тръгне да изразходва дори и с 10% по малко гориво няма. Поддържа се двигателя чист и той е по икономичен с 20-30%, което е нормално и във всеки сериозен учебник пише че нагара повишава разхода с 20-30 %. Изгорели клапани от ННО просто забрави, то изгаря в момента на подаване на искрата и да издухва газове с по висока температура през изпускателните клапани не се получава, обратния е ефекта - температурата на изпускателния колектор леко пада.
Радико:
sorrry Сори но изреждането на няколко напълно верни фкта не означава, че и изводите от тях са верни. За съжаление в това което казва Юлиян има мнооого повече истина.
--- Цитат ---Прегаряне на клапани от добавен водород е трудна работа, защото има двигатели които са конвертирани да работят само на водород компресиран в бутилки под високо нялягане и нямат промени по клапаните - не се налагат. Има проблем с изгарянето на ННО в ДВГ и това са азотните окиси, но те нарастват ако е само на водород двигателя или много големи количества ННО
--- Край на цитат ---
Да h2motor трудна работа наистина но е факт. и ако си в състояние малко да се замислиш би трябвало да се сетиш, че щом не е вината във водорода значи е в другата съставка на браунгаза.
Абсолютно невярно е твърдението, че браунгаза бил със идеална стехиометрия. Глупости, доста окислителен е и поради това ентусиастите на заваряването с браунгаз се опитват да решат проблема добавяики спирт или друга органична течност в бъблера. Това обаче не е решение на проблема а заобикаляне, по скоро неуспешен опит за заобикаляне. нещата са толкова сериозни, че дори и във водата на руският апарат за плазмено заваряване със вода се налага да се добавя спирт. Демек най му е добре когато работи с качествена водка. Истината е,че браунгаза има сериозно приложение единствено в една друга сфера на науката и индустрията която обаче не е подходяща за обсъждане в точно този форум.
juliang:
--- Цитат на: h2motor в Януари 20, 2018, 08:25:31 pm ---... Поддържа се двигателя чист и той е по икономичен с 20-30%, което е нормално и във всеки сериозен учебник пише че нагара повишава разхода с 20-30 %.
--- Край на цитат ---
Проблема на нагара е че е до голяма степен топлоизолатор. Когато стане в големи количества, части от него се загряват доста тъй като не могат да отдадат топлината към метала. А тези загрети части от него понякога успяват да запалят сместа предварително. Но за да се стигне до там, нагара трябва да е наистина в огромни количества, което пък може да стане при сериозен проблем в двигателя или некачествено гориво и масло. Нормално работещия двигател няма да се покрие с такъв слой който да му попречи да работи правилно.
Ето то снимка от моя мотор, отворен за пръв път на над 250 000 км пробег:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия