Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

The Truth About HHO Generators / Истината за ННО Генераторите

<< < (3/10) > >>

Михаил Кузмов:
Драги sorrry, знаеш ли при каква температура гори оксиводорода?   Знаеш ли какво представляват отлаганията?  Знаеш ли от къде са купили тази машина?  И най на края, вярваш ли 100% на рекламите?  Ако трите отговора са да, последният не, тогава защо пишеш неща които не си проверил лично?

sorrry:
Всеки един двигател винаги се пали студен. ВСЕКИ ЕДИН! Колкото и добро горене да има, по студените стени се образува конденз, дори и само от вода. Освен гориво въздушната смес какво друго влиза в горивната камера, а? Картерни газове, и изпарения от турбинатаа. И като не изгорят напълно какво се случва с тях-също кондензират. Както е отбелязано карбонатите са абсолютно негорими при температурата от фосилното гориво, НО! Имаме Браун Газ за щастие. ако сте се интересували ОК, ако ли не, то казвам. Газа е неизследвана обстойно смес от атоми водород и кислород, а също така йони; клъстери; молекули и пара. Чистия газ развива колосални температури, но с въглерод му я понижават. така например е при заварачните апарати на БГ. Само, че това няма много общо със ситуацията в двигателя, с исключение, че водорода е много активен към въглерода. Водорода и въглерода химически, повтарям химически се свързват и образуват въглеводород. С наличието на кислород горенето става пълно. Това е начина на чистене. Поради експлозивно бързия характер на горене по време на процедурата, наистина високата температура може да се каже, че няма време да се отдаде на двигателя. Така той остава пренебрегнат?!? ГОРКИЯ. Тая пък ми ти и температура отива да огрява Разни ми ти егеери;турбини; дипиефи и катализатори. 

Относно кой съм, какъв съм и какво съм направил, или се опитвате да развивате (неуспешно)врачески и телепатични умения, или най-безочливо ме съдите. За какво ме съдите.
     Не. По скоро съм недоразбрал :o

sorrry:
Ааа и машината е БЪЛ ГАР СКА! Можеш да си купиш.

juliang:

--- Цитат на: sorrry в Януари 20, 2018, 03:15:27 am ---... Освен гориво въздушната смес какво друго влиза в горивната камера, а? Картерни газове, и изпарения от турбинатаа. И като не изгорят напълно какво се случва с тях-също кондензират.

--- Край на цитат ---
В цилиндрите тия неща нямат време да кондензират. Просто защото престояват под 1/100 от секундата.
И още - по стените на цилиндрите така или иначе има масло. Всеки един двигател смазва по един или друг начин стените, защото иначе буталата ще задерат. Няма никакво значение че се добавя още мъничко чрез парите.
И още - парите от картера са предимно водни. Ако ползвате масло което кипва при 120-130 градуса, явно трябва да смените магазина от който пазарувате маслото.

--- Цитат на: sorrry в Януари 20, 2018, 03:15:27 am ---... Само, че това няма много общо със ситуацията в двигателя, с исключение, че водорода е много активен към въглерода. Водорода и въглерода химически, повтарям химически се свързват и образуват въглеводород. С наличието на кислород горенето става пълно.

--- Край на цитат ---
Явно ти бяга химията от основното училище. Кислорода е на порядъци по-активен от водорода. И химичната реакция която описваш е ... безумна. Защо водорода ще се съединява с въглерода, и чак след това получения въглеводород ще се съединява с кислорода? Енергийно е много по-ефикасно водорода да се съедини направо с кислорода. А природата винаги използва най-ефикасния начин за провеждане на една реакция - просто така се случва. И защо си мислиш че новообразувания въглеводород (ако приемем че такава реакция се случва) при последващото си изгаряне няма отново да отложи въглерод по двигателя? :)

Михаил Кузмов:
Извинявай sorrry, надценил съм телепатичните си способности! Не предполагах че можеш да влизаш в двигателя и да видиш всичките тези неща. Както и да е! Кой си какъв си не е моя работа! Не те съдя, коментирам написаното от теб. Питам се дали е базирано на личен опит, или прочетено от вестници?
За твое сведение, с изследователска цел съм произвел хиляди литри оксиводород, дал съм 700 лв. за ремонт на ДВГ, (прегорял изпускателен клапан), сещай се защо!!
Съвет, чети какво ти пише juliang по въпроса! Той е професионалист.
Остани със здраве!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия