Аз само да напомня - при добро стечение на обстоятелствата ми остават 20-тина години живот. А ако човек те слуша теб - много по-малко.
Сакън недей умира рано.

Господ ти е подготвил изненада за изпроводяк

- трябва да усетиш глада на капитализма и да навлезеш в новия обществен строй "Технократския феодализъм", да станеш западен крепостен селянин, да молиш за една троха хляб.
https://www.tiktok.com/@karlovo_velichie/video/7555816439026879766Така че идването на акъла в главата го отлагам за следващия живот.
Голям си оптимист, акъла няма да ти дойде и през следващия живот. Но аз ще ти кажа, как ще започне той, предвид сегашния ти:
- Ще се родиш в Палестина, в бедно семейство, не семейство на ерудити-преподаватели, които са ти дали всичко на тепсия и ти си израснал, като един мухал - ни образование, ни имоти.
- Понеже нарече палестинския народ - цигани и си заслужават съдбата, Господ там ще те прати, да изтърпиш тяхното тегло. Пожелавам ти приятно прекарване.

Ти му мисли, че имаш още 40 години минимум
40 години ще се сражаваш с НАТО-вци, ще бършеш портрета на Путин и тем подобни крайно занимателни действия.
За твое нещастие няма да съм сам в каузата, да воювам срещи НАТО, поне тук в провинцита, който познавам е на моята позиция и да ти кажа, аз пак съм умерен, имам познати, които ги сърбят ръцете и са готови на крайни действия - нека се знаят настроенията на българските граждани.
В тази насока само да кажа, че оня, който се осмели да ми даде заповед - някакъв военен тиквеник, да се бия срещу Русия, ще му пръсна главата с възможно по-тъп предмет - представям си приклада на автомата

. Така и така ще се мре, поне да е с удовлетворителен край за мен.

Днес отново се спуках от работа. На едно много интересно място:
Не мирише на нищо, да ти кажа честно
Чист въздух в подножието на Стара планина, огради, охрана... И не питат колко ще струват моите услуги - имат пари да се заринат и плащат предоволно.
Няма кой да ти повярва, че в мандрата е чист въздуха.
Чист е въздуха там, където аз обичайно ходя за риба - на дивото.
Не знам кой ти плаща за "услугите", аз и 5 ст. не бих ти платил, защото си крайно некомпетентен по всички въпроси.