Автор Тема: Технологични новости  (Прочетена 1430742 пъти)

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 670
Re: Технологични новости
« Отговор #1890 -: Август 24, 2025, 10:28:19 am »
2. При човек на 60 години либидото е нещо, което все по-малко го притеснява.
Ти пък! Какво му се вързваш на приказките за либидо? Той все още няма кой да наследи гумената лодка и въдиците! С тоя тролинг, тормози простата и хемороиди, после питаш ли го? Научно доказано, както казва Витко!

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 306
  • Vae victis !
« Отговор #1891 -: Август 24, 2025, 11:37:09 am »
Витко за EDM и момочадието му казва друго, но вие се правете на луди.

Както цял свят се прави на луд за STARBUCKS.
Знаех, че е долно кафе, но нарочно си го поръчах чисто - да му видя вкуса.
И Нова Бразилия може да е по-долна.
Така, че вие масата си се плискайте като водичка как ви клатят,
носете си новите дрехи, де се пее в една песен.

"Рекапитулацията" е накрая...

П.п. Все пак изнесете общите приказки в тяхната си тема. Тук е за друго.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 454
« Отговор #1892 -: Август 24, 2025, 12:06:46 pm »
С'я... Илья Монарх колко добър юрист е може да се спори, ма не е човек дръпнат от улицата. Поне на нивото на Брикотин може да се приеме че е :)
<a href="https://www.youtube.com/v/w6GbQEPu6iQ" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/w6GbQEPu6iQ</a>

И един друг юрист който следя - Антон Долгих... на него пък му се случили неприятности с властите... подкуп бил дал...
<a href="https://www.youtube.com/v/D4ZwRkeC_ak" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/D4ZwRkeC_ak</a>

Ако не се лъжа става въпрос за сума от около 4 000 рубли... :) За тая сума в 6:30 сутринта идват некви хора с автомати, готови да разбиват вратата...
Видеото си е там, просто е заблокирано гледането извън ютуб...

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #1893 -: Август 24, 2025, 08:51:44 pm »
Витко за EDM и момочадието му казва друго
Да де ти едно аз друго, той мълчи кът пУсран, баба му безименна героиня, само той чувал за нея, дядо му 101ви войвода, станал горянин, и все от тоя род! Блажени са вЕрващите!

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 272
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
« Отговор #1894 -: Вчера в 08:52:24 am »
Вчера видях, че сте ми го загризали  :), но не можах да отговоря, защото без малко да претърпя корабокрушение, хвана ме ураган, вятър и вълни при плаването, но благодарение на опита ми оцелях, за нещастие на "гризачите". Сега щеше да ви е скучно, но уви - няма.  :)

Той все още няма кой да наследи гумената лодка и въдиците!

С тоя тролинг, тормози простата и хемороиди, после питаш ли го?

Що за човек е този, който се радва на чуждото нещастие?  :)
Нищо, благодаря му за "хубавите" пожелания, да хвана хемороиди и да си напикавам пръстите на краката, вместо да правя дупки в цимента.  :D

Да де ти едно аз друго, той мълчи кът пУсран, баба му безименна героиня, само той чувал за нея, дядо му 101ви войвода, станал горянин, и все от тоя род! Блажени са вЕрващите!

Трябва ли да обиждам сега на "простак", за дето споменава умрели чужди роднини?
И как може хайдутин да ми е бил дядо, трябва да е бил на 1 г. хайдутин, пък после след близо 100 г. същия този хайдутин станал и горянин?
Може ли коя да е баба да няма име? Аз човек без име не знам.

Смятайте какви летящи бръмбари има в главата на този, не може да върже елементарна логика. Освен дядо има и "прадядо". Освен един дядо или прадядо, човек има и втори най-малко. Но когато си завършил училище за зидаро-мазач и с някакви връзки са те уредили да работиш в научен институт с образованието си от помощното училище в Асеновград, какво по-умно може да се очаква от такъв?

Малко му бил дохода от БАН и решил да си го повиши, като отиде в завода и краде винкел.  ;D
Вика си: те /комунягите ;)/ ми дават малко пари за моето образование и седене /чесане на пъпа/, аз пък ще ги окрада - тяхната мама мръсна комунистическа, руска....  :D

И за капак вика:  :)  ;)
- Много хубаво ми беше кът крадях винкела!  ;D

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #1895 -: Вчера в 02:11:35 pm »
помощното училище в Асеновград
Прибави сега, и за инвалиди!      Ама защо не ти харесва с твоята логика, по твоята глава? Е за разлика от теб казвам че това са измислици и съм готов да се извиня, но ти никога и продължаваш!

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #1896 -: Вчера в 05:03:10 pm »
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21161378.    Боже боже! Тук чета за мошеничество по време на война! И това доживяхме, да се застреляш геройски!

Неактивен h2motor

• Сериозен
  • Публикации: 1 138
« Отговор #1897 -: Вчера в 07:34:42 pm »
Нормално е да се явят и такива които искат да се възползват понеже в Русия им дават пари обещетения и помощ при раняване. В американската армия нищо не им дават. В Русия им плащат по 4000 долара на месец на редовите военни, в САЩ 2400 ако са категория Е1 и 2800 ако са Е4, на които се плаща квартира 1600. В базите са Е1, квартира не им плащат. В Русия им изплащат и ипотека за жилище, държавата им я изплаща.
- В САЩ са много малко местата където може да се намери жилище с наем 1600, по скоро 3000 трябват. Тези с 2400 живеят в базите, не плащат за квартира, но участват в бойни действия много по често, от другите които си спят в къщи или в квартирата.

Неактивен Ksurnev

• Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 549
  • Ужасно саркастичен
« Отговор #1898 -: Вчера в 08:10:14 pm »
Като ще мажем, да мажем! :P :P :P

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 272
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
« Отговор #1899 -: Вчера в 08:52:17 pm »
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21161378.    Боже боже! Тук чета за мошеничество по време на война! И това доживяхме, да се застреляш геройски!

Боже, Боже.....
Гледам ти ника, сещам се за приказките ти, продал си се за два американски сребърника и едно бунгало.
Не е нормално човек на около 80 г. възраст, така да се преобрази външно, че да прилича на американски кравар - каубойска шапка, карирана риза, широки дънки и китара в ръка - свири кънтри. Така си се вглъбил в образа на краваря, че искаш целия свят да те види.  :)

Голяма простотия, честно. И ти си от сорта "присмял се хърбел на щърбел" - за два сребърника си се продал.

То и аз съм русофил, но не съм си турил ушанка и ватенки, твоето кърти.
Но най ме кефи у теб га каза:  ;D
- Много ми беше хубаво Га крадах винкела!  :D - това са твои думи, няма да ги отречеш.....  :)

Неактивен Номак

• Стабилен
  • Публикации: 515
  • Благороден!шаман!крадец на свободна енергия!
« Отговор #1900 -: Вчера в 09:26:20 pm »
много ми харесва какви Технологични новости обсъждате , много готини ..