EDM electronics, не си мисля че уреда генерира код, но софтуери които да генерират код има много отдавна, също и проверяват за грешки отдавна. Нищо ново не прави ИИ чак толкова, може да ти спести време. Но имай предвид че когато масата е заблудена и той ще е с нея. Питай го на Pure tech 1.2 , кога се сменя ангренажен ремък и какъв да си избереш, също какво масло и да видим какви глупости ще натвори. Защото има нещо скрито от производителя на двигателя и никога не е оповестявано официално и свободно. Но всеки един майстор, който се е занимавал с каучук и смазки ще се ориентира правилно от първи път.
Явно или си голям инат, или имаш нужда от много обяснения, за да схванеш нещо елементарно.
Имало софтуери, които генерирали код....
Зависи какво разбираш под "генериране".
Тези графични кодо-генерататори не могат да ти генерират нещо различно от това, което си поставил вътре, те не могат да импровизират и да творят, особено наблягам на последния термин. В кодогенераторите има поставен готов код, който го правил човек. В ИИ няма такова нещо, в него няма запаметен код, а има обучение, как са прави това и онова и ако трябва да се направи нещо различно от това или онова, той ще го импровизира. Това е присъщо на интелекта.
Засягаш частни случаи, какво щял да ти каже ИИ за някакво масло, човека знаел каучука, а ИИ нищо не знаел.
Хвани един човек от улицата, който не е автомонтьор и се нарича ЕИ, знаеш ли кога той ще ти каже нещо за каучука? Не, аз ти гарантирам, че 99.99% от хората, които са ЕИ нищо няма да могат да ти отговорят.
Хайде сега това го сравни с твоите консервативни твърдения.
Ти първо се запознай какво представлява невронната мрежа, има достатъчно обучителни видеа и едва тогава се изказвай компетентно. Не си наясно с много неща - видно.
ИИ може да ти генерира код, какъвто не се съдържа в паметта на неговото обучение - той го измисля и не само, а може да ти предложи и много различни варианти и алтернативи, кодогенераторите не могат да ти изкарат нещо различно от това което се съдържа в тях. Те все едно са една книга, а страниците са едни бутони. Натискаш бутона и то ти изкарва една страница отп книгата, при ИИ такове нещо няма.
Ако не вярваш, намери ми кодогенеротр, който ще ми отговори на мой елементарен въпрос.
Чакам да ми кажеш?
А на този въпрос ще ти отговори всеки ИИ.