Автор Тема: Технологични новости  (Прочетена 1405287 пъти)

Неактивен h2motor

• Сериозен
  • Публикации: 1 137
Re: Технологични новости
« Отговор #1875 -: Вчера в 03:43:41 am »
  VITAN, те и Зеленски ако го пуснат да отиде в Москва ще избяга. В Украйна управлява олигархията, която Русия е създала изнасяйки за там суровини на непазарни цени в много големи количества и западните банки в които те са натрупвали парите. Те не живеят в Украйна, имената им не са известни, децата им не говорят руски или украински.

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 264
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
« Отговор #1876 -: Вчера в 09:14:19 am »
Горелка,
пак ли си се наврял днес в мишарниците на оня мазен цех?  :)

Кузмов,
направих едно Тик-ток видео специално за теб, да разбереш съвсем накратко:  ;D

https://www.tiktok.com/@eyeofwill/video/7540285092476849426 - увеличи звука, да се чува по-добре  ;D

• Много Напреднал
« Отговор #1877 -: Вчера в 10:20:50 am »
ПРЕДИ :D

Ето го соц-а в цялата му красота:

Както казах, опитваме се тоя завод да го добутаме поне до 20-ти век, до 21-ви няма никакъв шанс да достигне.

СЕГА ;D
Ето го най-развития капитализъм и демокрация днес в 21 век, както оня другар горе обича да се изразява във векове:  ;D
Обърнете внимание на "одеялото" и "килима" на стената на тези капиталисти!  ;)  ;D

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 666
« Отговор #1878 -: Вчера в 11:05:43 am »
Според мен има завършено помощно училище
Пак си чел, недочел, запомнил недозапомнил! Писал съм! Зидаромазаческо школо, с един час годишно електроника! Та от там поназнайвам що е жица, и успях да се уредя в БАНски институт.

• Много Напреднал
« Отговор #1879 -: Вчера в 01:33:11 pm »
Пак си чел, недочел, запомнил недозапомнил! Писал съм! Зидаромазаческо школо, ........

Нали каза, че съм ти завиждал?  :)
Признавам  ;), ей на това зидаро-мазаческо училище ти завиждам, много си интелигентен.  :D

https://www.tiktok.com/@mary3fi155og/video/7539091130579733791  ;D

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 666
« Отговор #1880 -: Вчера в 06:15:27 pm »
https://news.bg/int-politics/tramp-preporacha-na-ukrayna-po-nastapatelna-pozitsiya.html.     Започна да става интересно, другарки и другари!

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 449
« Отговор #1881 -: Вчера в 07:24:35 pm »
Украинското въздушно разузнаване на ръба на колапс: защо украинските въоръжени сили рискуват да загубят „далечно зрение“

Офицерът от украинските въоръжени сили Серафим Гордиенко предупреждава: Украинското въздушно разузнаване е на ръба на изчезване. Врагът е намерил методи да предотврати навлизането на нашите дронове дълбоко в позициите му - и ако не се намери някаква революционна мярка срещу това, ще бъде много трудно.

През следващите месеци въздушното разузнаване като вид системна дейност може да престане да съществува.
Ти кажи какво се случи с две ЖП композиции на десетки километри зад фронтовата линия само в рамките на 2 дни... За да насочиш дрона-камикадзе който влачи цял снарад за РПГ е необходимо да знеш точната позиция на тая движеща се цел в дадения момент. А това няма как да стане без раузнавателна машинка, която е следяла тая композиция от въздуха поне 1/2 час...

• Много Напреднал
« Отговор #1882 -: Вчера в 10:00:34 pm »
Будисте,
Недей са кри, не съ крий зад нирваната, ами ела тук, да ти обясня какъв комунист съм аз на твойта светла душа. Представям си ти какъв капиталист си, кът оловния чепик с горелките и мазните тави.  :D

Защо предаде Христос, грешнико?
Голям кармичен казък си си набил.   :)