Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
juliang:
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Февруари 25, 2025, 01:24:47 pm ---Линковете които ви посочих са тип софтуер които еволюира (вече от десетки години) в индустрията, и точно по такъв начин се прави "оценката" на LLM моделите. А това дали вие, или който и да е във форума, се съгласявате с това или не, на индустрията изобщо не и пука.
--- Край на цитат ---
Възниква резонния въпрос "кой еволюира по-бързо, и дали тестовия софтуер е еволюирал достатъчно за да оценява последните раазработки в областта на АИ.
И между другото това с пълна сила се отнася и за твоята гледна точка... нищо лично, ама защитаваш доста архаични тези... :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 25, 2025, 12:32:08 pm ---.......по таблото е написано на... датски...
--- Край на цитат ---
До "програмиста" с ръце на варан ;) ;D,
Не ми показвай нещо, което е правил някой друг. Покажи нещо, което си проектирал ти,
не да обикаляш кът муха без глава в шкаф, правен в заводски условия.
Ти никога не можеш да ми стигнеш нивото. Пак ти казвам, хал-хабер си нямаш от електроника, микроконтролери, затова и много внимаваш, да не изпадаш в сложности и подробности, надхвърлящи сложността на един проводник, галета, предпазител, сензор. Имаш там някакво посредствено понятие и ниво, и си дотам.
Затова и имаш ръце на варан. :D
Човек който проектира електроника, който се занимава с програмиране няма ръце, все едно цял живот е сял ряпа. :D
Не казвам, че е срамно, но етикета говори много. :)
Ето у меня не бываеть: :D
juliang:
И кое от това ти лично с двете си ръце произведе? Дори пистите не си ги прекарал ръчно, ами си оставил Proteus-а да го направи. А платкитe си ги дал да ти ги ецнат китайците...
Я покажи реална снимка как си наплюл платката при запояването, а не рендер... или и насищането на компонентите ти го направиха китайците в завода? :)
Та така... не ми показвай нещо, което е правил някой друг :)
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 25, 2025, 02:17:32 pm ---Не ми показвай нещо, което е правил някой друг. Покажи нещо, което си проектирал ти,
--- Край на цитат ---
Само половината от машината реално беше пристигнала в България. Част от нея просто не е нужна в конкретното приложение. Така че "проектирането" е изцяло мое, ползвани са нещата които са доставени и нужни за работата на съоръжението в конкрентия случай. Вижда се на снимката по липсващите релета за входове и изходи към контролера.
А не е като да не произвеждаме и самото табло от нулата...
и това не е рендер, реална снимка е.
Ще ми показва той некви мультики... :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 25, 2025, 02:41:53 pm ---
Я покажи реална снимка как си наплюл платката при запояването, .......
--- Край на цитат ---
А реална снимка на "червения" с лилавата глава не искаш ли, да ти покажа?
Мисля, че достатъчно внимание ти отделих.
valex:
Само ИДИОТ може да слага прободи на падове !!!
Фатмак - много си далече от електрониката !!!!
п.п. Че и на фирма ми се пишеш :) :) :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия