Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
h2motor:
valex, при стари импулсни захранвания, правени от хората които са ги измислили има такива отвори. И не само в импулсните захранвания, преди тях са правили други неща и имат такива отвори. Сега платките са по здраво залепени, но пък устройствата няма да работят като онези по на 50 години си работят. Те и електролитните кондензатори от тогава си работят, а производителите днес дори официални документи са пуснали, че не може електролитен кондензатор да живее повече от 7 години мисля беше. Да на ELNA в интернет съм си теглил техен документ в който посочват този срок, и много техни кондензатори са ми попадали стари които си работят по на 40 години, може и повече. Странни неща стават.
- Ако сравня платките от онези времена, и неговата бих казал че е сложил много малко.
juliang:
моторчо, не моа да разбера... ще векуваш ли, или що...
За какво ти е кондензатор, който ще изкара 50 години? Ако имаш телевизор на 50 години, сега няма да можеш да хванеш ни една телевизия щот сичко е цифрово. Ако имаш радио на 50 години, то щеше да има само КВ и СВ и пак няма да можеш да го ползваш...
За размера на тогавашните кондензатори ич няма да отварям и дума... едно зарядно за акумулатор ми се търкаляше до преди време - ми трябваше да се вози в количка, сегашните се събират в джоба на вратата на колата...
h2motor:
juliang, откъде знаеш това дали някой няма да иска да я ползва. Попаднах на една обява, един продава много запазена кола от 94 година. Писал - тази кола няма двумасов маховик, няма демферна шайба, ако ви трябва кола побързайте защото много бързо ще се продаде - 4999 евро. На друтия ден беше смъкнал обявата, колата се е продала. Предполагал ли си, че някой който има нужда от кола която да му върши работа, а да я купи на старо ще купи 2025 година такава произведена през миналия век ? Има сега коли за които не само че двумасовия маховик в оригинал производителя не го предлага като резервна част, но и тези които правят ментета не са пуснали нищо на пазара. Има такива в състояние наистина 90% като нова, собственика и си я пазил, но навъртял 170 хиляди километра и вече отказва да запали, защото короната за датчика на коляновия вал е на маховика, а той си трака и това е бързо движещ се метал, не може да генерира позицията датчика, шашка се. Не знам, съвсем скоро прочетох че на джи пи еса, ще му кажем чао, защото пазара е залят със заглушители, дори с размер на флашка и самолетите получавали координати ако трябва да кацне на остров понякога да кацне в морето, минали са на стария начин за навигация. Знаеш какво ще им трябва след 50 години, добре.
juliang:
--- Цитат на: h2motor в Февруари 25, 2025, 11:48:10 pm --- juliang, откъде знаеш това дали някой няма да иска да я ползва. Попаднах на една обява, един продава много запазена кола от 94 година. Писал - тази кола няма двумасов маховик, няма демферна шайба, ако ви трябва кола побързайте защото много бързо ще се продаде - 4999 евро. На друтия ден беше смъкнал обявата, колата се е продала.
--- Край на цитат ---
Да не си карал кола произведена 80-те години - да ми ги разправяш тия. На тая приказка само ЕДМ-а ще ти се върже, и то само ако колата е Жигула... :)
Най-старата ми кола все още моя собственост и в движение е 1991 година, най-новата макар че не е моя а фирмена, я карам често и е 2021. Да ми обясняваш че кола 1994 година е върха на сладоледа, и че трябва да изхвърля тая произвевдена 2021-ва... е несериозно. Да, ако трябва да задържа само една от БМВ-то от 1997 и Опела от 2009-та... вероятно ще задържа БМВ-то, макар че то е с двумасов маховик, а Опела - не... :) Ма от друга страна ... много харчи, пущината... и не ме пускат с нея в центъра на София вече.
valex:
h2motor
Не знам точно какво си учил, но си има в техническите университети специално обучение по кад системи
и там се учат правилата за проектиране на устроуства.
Това за което говориш е съвсем друго нещо.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия