Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
РАЗМИСЛИ И СПОРОВЕ ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ЕТЕРА
edin:
Значи схемата е реплика.
Радико:
Не edin
Не е реплика. Схемата е ритуал, предполагам, че ме разбираш какво искам да кажа.
Във твойте ръце няма да проработи нито една схема освен разбира се някое устройство което е, или с те убдили, че е направено или измислено от самия Тюрен.
Във мойте ръце ще проработи всяко устройство, Ще проработи дори и да го няма устройството. Въпрос на нагласа. Нагласата се усилва от ритуала. Само че аз не желая да се занимавам с това защото знам колко висока е цената. Не желая да я плащам.
По интересното в случая е какво е общото на тези кабалистични прийоми със темата???
Maistora52:
--- Цитат на: Радико в Юни 07, 2018, 11:02:10 pm ---По интересното в случая е какво е общото на тези кабалистични прийоми със темата???
--- Край на цитат ---
Според мен единственото общо нещо между темата за Етера и Радиестезията - в частност багети или махала - е това, че на квантово ниво ВСИЧКО Е ЕДНО.
Оттук, умението на човек да се обучи и да умее да повишава или да намалява своите вибрации, за да влиза в резонанс с обекти и субекти от Средата (Медиума), е вече въпрос на избор.
Разбира се, че има и природно одарени хора притежаващи такава одареност. Проблемът е, че повечето от тях си нямат никаква представа за естеството на своя дар и особено често го губят поради неправилен начин на живот или неподходящи битови условия.
edin:
Радико, твоето мнение е много ценно за мен. Ще си го окача в рамка. Когато съм тъжен, ще си го гледам.
MTM:
Относно Омнитрон. Не си давайте парите на вятъра. Нищо не става от него. Един приятел имаше Омнитрон и едва се утърва от него. Пълна измама.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия