Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

РАЗМИСЛИ И СПОРОВЕ ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ЕТЕРА

<< < (114/186) > >>

PyroVeso:
Как така "едва се отървал"? И на сън ли го е преследвал?!
То бива оргон и радиестезия, ама вие вече и свръхестествени свойства взехте да им приписвате на тези... измами за пари...

Радико:
Елментарно PyroVeso.
Едвам е намерил друг балък за да си върне парите, или част от тях които е дал.
Между другото вече започнах да си мисля, че ще е добра идея да се създаде edin нов раздел, примерно със име:
Магия, черна, бяла и други цветове. където да бъдат поставяни и коментирани вички постове с ясно изразен окултен характер. Съвсем очевидно е, че ужасно пречатда се осъществи дискусия по започнатата тема, при това не само в тази тема.

Аtos:
Радико, малко смешно пишеш напоследък (и не визирам "правописа" ти);D
Значи, според казаното от теб, намирането на вода с багети е магия? Магия, която няма никаква връзка с каквито и да било етерни процеси?

„Всяка достатъчно напреднала технология е неразличима от магия." - Артър Кларк

Сега, кое мнение поддържаш, за да знаем как може да се продължи с теб евентуална дискусия:
1.Артър Кларк е заблуден (мани го тоз загубеняк, той нищо не разбира, аз съм много по-умен от него)?

2.Технологията радиестезия е толкова напреднала, че за теб е магия?

3. Нещо друго от типа "Не е баш тъй, ма и аз не знам как е" ?

Maistora52:
Време е да отворим отделна тема за видовете апаратури конструирани и настроени да улавят фините вибрации.
Примери:
1.Кирлиянов скенер - свръхвисокочестотна апаратура за диагностика на аурата около биологични обекти и субекти - сама по себе си това е за отделна голяма тема.
2.Метал-детектори
3.... пил съм антихистаминово хапче против сенна хрема и мозъка ми отказва да се сеща за друго...
АКО НЯКОЙ ИЗМИСЛИ АПАРАТ СНИЖАВАЩ СВРЪХ-ВИСОКО-ЧЕСТОТНО-ЧУВСТВИТЕЛНИТЕ МИ НЕРВИ - 'ЩОТ АЛЕРГИЯТА Е ЕДНА ОТ ФОРМИТЕ НА СВРЪХ-ЧУВСТВИТЕЛНОСТ - ВЕДНАГА НА СЪЩИЯ МУ ОТВАРЯМ ФАЙЛОВЕТЕ ЗА МОИТЕ МАГНИТНИ ПРЕОБРАЗУВАТЕЛИ.
... много добре ми действа И музика с дълбоко-релаксиращ ефект - примерно "В очакване на Кусто" от Жан М.Жар - https://www.youtube.com/watch?v=pH2UxxdXAfg

Добавяйте и отваряйте темите...

Аtos:

--- Цитат на: HristoDimovHristov в Юни 09, 2018, 12:47:40 pm ---

Въобще всички тези апаратури настроени да улавят фините вибрации са технологична патерица трети крак, чрез който неуки и необразовани люде, да имат достъп до висши светове и технология, което не е желателно, предвид големите поразии, които биха напакостили съзнателно или несъзнателно на хората около тях.

--- Край на цитат ---
Поразии могат да се направят със всичко!
А нима автоматично оръжие в ръцете на психопат-престъпник не е достъп до висша (за него) технология?
Нима притежанието на I phone/pad (или каквото там се сетиш) в ръцете на болшинството "кавали" и "патки" (които не могат да осмислят дори едно сложно изречение) не е "неуки и необразовани люде, да имат достъп до висши светове и технология" ???
Та повечето от тях не правят разлика между интернет и фейсбук?
А за други, браузър Opera бил "друг вид интернет"...
Да не говорим, че и най-тъпият може да изкара шофьорска книжка...позволявайки му се да управлява няколкотонни машини, които се движат с висока скорост...
Това не е ли технология в ръцете на неуки?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия