Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

РАЗМИСЛИ И СПОРОВЕ ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ЕТЕРА

<< < (111/186) > >>

Радико:
Edin
Съвсем очвидно е, че имаш голям проблем. Обсебен си от много опсни тъмни сили. КРАЙНО ВРЕМЕ Е да вземеш някакви мерки "дано да не е късно" Тъмните сили еволюираха в методите си за завладявне на човешките души. Вече избягват директното вселяване а практикуват пристрастяване на повече хора към някой обсебен. Ти очевидно си в това незавидно състояние. Съветвам те да отидеш на църква "по добре на манастир" и да помолиш да ти четат киприяновите молитви за да се отървеш от тази зависимост. Роб си станал на сатаната. Почти доброволно, не насила а с изкушаване.
Ако не си кръстен направи го веднага.

edin:
Ти с толкова мъдрост, на два крака, можеш ли да ходиш?

Радико:
Понакуцвам малко на послдък с левия, мислех си че съм си преуморил петата от ходене ма ти викаш значи от мъдрост било.
А са де? Нещо за затъпяване ли да пия за да ми мине или да заложа все пак на диклофенак?

edin:

--- Цитат на: Радико в Юни 06, 2018, 10:27:54 pm ---Понакуцвам малко на послдък с левия........... или да заложа все пак на диклофенак?

--- Край на цитат ---

Подпирай се на средния. Заложи на виагра!

Аtos:

--- Цитат на: MTM в Юни 06, 2018, 08:18:28 pm ---Сега имам кладенец. Как позна и до днес  ми е чудно.

--- Край на цитат ---
Аз съм го правил с чатал от черница. Клонките трябва да са тънки (колкото молив, горе-долу) и дълги около 60-70 см. Важно е да са прясно отрязани. Хващаш ги в ръце за краищата, чаталът да е пред теб, ръцете са леко свити в лактите и на нивото на кръста. Тръгваш бавно и обикаляш, където има вода, върхът на чатала се накланя надолу около педя, сякаш го дърпа някой! След това, започваш да маршируваш на мястото, без да тропаш силно. Всеки "маршов такт" е един метър дълбочина. Ако на третата стъпка чаталът започне да се вдига - водата е на 3 метра дълбочина.
Всичко това звучи много странно на човек, който не е пробвал, но е истина...опитай!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия