Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

РАЗМИСЛИ И СПОРОВЕ ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ЕТЕРА

<< < (110/186) > >>

edin:

--- Цитат на: nizo в Юни 05, 2018, 11:31:33 pm ---Точно ти ли заби на дефиницията на наука, дето четеш Тюрен като светото писание. Прочете ли там в дефиницията, че в науката се измерват резултатите от експерименти, които са повторяеми, обективни, целящи да опровергаят теорията. Вие радиестезистите какво измервате и в какви единици?!

--- Край на цитат ---

Точно за повторяеми експерименти говоря. В някои от опитите, аз съм опитното зайче. След опитите, съм правил контролни опити с по-конвенционални методи, които са потвърждавали верността на първите. Това е наука, независимо, че нямам титла на лист хартийка. А ти сега ли се сети да питаш, какво правят радиестезистите. Излиза, че досега сиговорил просто на инат. Не че не го знаем,  но да го подчертая. Пак падна по гръб.

nizo:
Напротив, гледал съм какво правят и винаги е едно и също, говорят глупости! Ето аз те питам какво измервате, ти не можеш да кажеш и пишеш глупости.

edin:
Измерват се вълни с много нисък интензитет, а за глупостите си напълно прав. Аз не съм видял бг. радиестезист ( без този, който споменах ),който не говори глупости. Причината е изясних в предните постове. Т.нар. радиестезисти в бг. имат НЯКАКВИ успехи, но крайно недостатъчни.

MTM:
Има добри багетисти. Но само да търсят вода. За търсене на метали са гола вода. Защо само водата откриват, не знам. В къщи ми трябваше допълнителен източник за вода. Обадих се на един багетист.
 Счупи един чатал от слива, разходи се из двора и каза:Имаш подпочвена вода, на 5 метра е и беляза мястото.
Викам сега трябва да търдя сонда, да плащам и ако няма вода съм вътрешно. Пича ми каза. Имал сонда. Ако не изкарал вода няма да му плащам. Сега имам кладенец. Как позна и до днес  ми е чудно.

edin:
Водата има много мощни вълни и откриването и е лесно. Металите, имат много по слаб интензитет. За метали има специфични изисквания. Висшия пилотаж, във физикалната радиестезия е измерването с линеала на Тюрен. Там изисканията към оператора, са брутални. Изисква се перфектно зраве и никакви вредни вълни в тялото на човека. Аз се пробвах на линеала без успех. За сега. Вода мога да търся, мога да опренелям, кое лекарство е подходящо за човека, коя храна също, но на линеала не се получава.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия