Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
РАЗМИСЛИ И СПОРОВЕ ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ЕТЕРА
nizo:
Еdin и наука - магаре и космос!!!
MTM:
Колкото и да ви е странно, гравитацията е най-слабата от четирите фундаментални сили на Вселената. Трите други са електромагнетизъм, слабо ядрено взаимодействие, което определя разпада на атома, и силно ядрено взаимодействие, което държи атомите в ядрото заедно.Ето и един пример :
Магнитче с размерите на монета има достатъчна сила на електромагнитно взаимодействие, за да преодолее цялата гравитация на Земята и да се залепи към хладилника.
edin:
--- Цитат на: nizo в Юни 04, 2018, 04:17:47 pm ---Еdin и наука - магаре и космос!!!
--- Край на цитат ---
Иха, как позна. Верно съм магаре. Упорит, като магаре и затова имам и успехи, за твое съжаление. Хайде завивай си шоколадите в станиол и научи дефиницията за "Наука", за да не падаш пак по гръб.
--- Цитат на: ndm в Юни 04, 2018, 03:49:08 pm ---Можеш ли да го обявиш този човек публично
--- Край на цитат ---
Всички мармоти, получиха покана от него, в една друга тема, да му гостуват в Асоциация Луи Тюрен, да се пробват с пособията и да се запознаят, с някои интересни неща. Що не отиде, ами се скатаваш? Местоположението е село Марково, до Пловдив. Ако настояваш, ще ти дам тел. на лични, за да се уговорите. Искаш ли?
nizo:
Точно ти ли заби на дефиницията на наука, дето четеш Тюрен като светото писание. Прочете ли там в дефиницията, че в науката се измерват резултатите от експерименти, които са повторяеми, обективни, целящи да опровергаят теорията. Вие радиестезистите какво измервате и в какви единици?!
Аtos:
nizo, радиестезията си е факт!
Аз не съм някакъв отявлен или опитен радиестезист, но мога да откривам вода с багета, дори и да ти кажа на колко метра дълбочина е. Повечето хора го могат, дори и да нямат подготовка.
"Опитът" е доказан, повтаряем и безпрецедентен, как го обяснява науката, защо не може да излезе с обяснение?
edin наистина малко прекалява с "тюренизма", но това че "науката" пренебрегва явни явления, не желаейки да ги изучава е само в неин минус!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия