Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
РАЗМИСЛИ И СПОРОВЕ ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ЕТЕРА
edin:
--- Цитат на: Радико в Юни 03, 2018, 10:30:07 pm ---Мммм-даааа А пък Хари Потър какви неща пък прави, да не ти разправям просто. Те хората дори и филми направиха за него. А ти си взел за радиестзия да ми говориш. Не може ли да яхне метлата и да литне като Гребенников въобще не ми го хвали.
--- Край на цитат ---
Ти кога видя Гребенников да лети или поне някой друг с негово устройство?
Твоите бръщолевици са лишени от всякаква обосновка. За разлика от тях, моите имат солидна научна обосновка и личен опит. Когато имаш такъв, тогава може да ми пускаш сарказми.
juliang:
--- Цитат на: edin в Юни 04, 2018, 09:54:10 am --- За разлика от тях, моите имат солидна научна обосновка и личен опит...
--- Край на цитат ---
"Научна" викаш ... :)
ventsy74:
Корена на думата гравитация (gravity) идва
от думата (grave)гроб. Или иначе казано чичко Алберт съвсем умишлено загроби науката. Не ,че отричам гениалността му, просто така е трябвало да стане.
edin:
--- Цитат на: juliang в Юни 04, 2018, 10:09:23 am ---"Научна" викаш ... :)
--- Край на цитат ---
Пак ли скъса усмирителната риза ;D Мноу си як 8)
ndm:
Можеш ли да го обявиш този човек публично, е не личните му данни разбира се, за да знаем накъде да гледаме, а защо не и да му се покланяме, ако партията нареди.
--- Цитат на: edin в Юни 03, 2018, 10:17:51 pm ---Само един човек има в БГ, който разбира от нея истински и може да работи по нея достоверно. Всички други радиестезисти са просто заблудени, но пък с големи претенции, че и книги пишат. Имали са някакви успехи и са иградили его без покритие, относно истинската наука. Наскоро насмотах един некадърник, който твърдеше, че мрежата на Хартман е лечебна.
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: edin в Юни 03, 2018, 10:17:51 pm --- О безсрамие ганьовско. Прочитането на книгите на Тюрен е едно малко парче от един голям пъзел. При пряка комуникация с асоциация Луи Тюрен, разбрах много неща, които ги няма в книгите.
--- Край на цитат ---
Имаш ли на склад достатъчно усмирителни ризи, различен размер?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия