Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

РАЗМИСЛИ И СПОРОВЕ ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ЕТЕРА

<< < (107/186) > >>

Аtos:

--- Цитат на: Радико в Юни 03, 2018, 06:13:12 pm --- Гравитацията зависи от обема а електросттатичните сили от повърхността и от един момент надолу електростатичните сили взимат превес поради горното съображение и частиците и капките се реят из въздуха.

--- Край на цитат ---
Извинявай, ама с твоя "правопис" изобщо не съм видял, че това а е а, а не е И...особено като няма запетая пред него!!!

Радико:
Добре предлагам ти ако искаш да разчистиш тия последните постове.
Са по повод изказването на майстора относно празнотата на вакуума:
Значи предлагам да се уточниме и да се разбереме, защото очевидно всички конструктивно пишеяи сме на едно мнение, за това,че:
От тук нататъка ще разбираме под вакуум пространство в което липсва каквато и да е матрия специфична за нашето 3Д измерение. Присъствието на каквото и да било извън това 3Д не се разглежда при вакуума.
Мисля, че едно такова споразумение много ще опрости дискусията и ще са по малко моментите в които един пише едно а друг разбира друго.

edin:
Майсторе, преди години и аз си мислих, че разбирам от физикална радиестезия. Уви, това се оказа моя заблуда.
Само един човек има в БГ, който разбира от нея истински и може да работи по нея достоверно. Всички други радиестезисти са просто заблудени, но пък с големи претенции, че и книги пишат. Имали са някакви успехи и са иградили его без покритие, относно истинската наука. Наскоро насмотах един некадърник, който твърдеше, че мрежата на Хартман е лечебна. О безсрамие ганьовско. Прочитането на книгите на Тюрен е едно малко парче от един голям пъзел. При пряка комуникация с асоциация Луи Тюрен, разбрах много неща, които ги няма в книгите.
Италианецът Манфреди, изработва катализатор, който оздравява всички фини тела, чак до духовното. Смятай, до къде е стигнал този човек. В катализатора са импрегнирани информациите на някакво духовно учение, за което не бях чувал дори. Това само доказва, че всичко е вълни и информация, които се носят в някаква среда - етера. 

Радико:
Мммм-даааа А пък Хари Потър какви неща пък прави, да не ти разправям просто. Те хората дори и филми направиха за него. А ти си взел за радиестзия да ми говориш. Не може ли да яхне метлата и да литне като Гребенников въобще не ми го хвали.

hyparh:

--- Цитат на: Радико в Юни 03, 2018, 06:13:12 pm ---Гравитацията зависи от обема, а електросттатичните сили от повърхността и от един момент надолу електростатичните сили взимат превес поради горното съображение и частиците и капките се реят из въздуха.

--- Край на цитат ---

Един от начините за постигане на антигравитация е именно наелектризирането с отрицателни заряди на даден предмет. За съжаление обикновеното (повърхностно) наелектризиране не върши работа, а трябва цялата структура на тялото да бъде импрегнирана с такива заряди.
При този процес може да се получат изменения в атомарната/молекулярната подредба, както и някои от свойствата на материята.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия