Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

РАЗМИСЛИ И СПОРОВЕ ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ЕТЕРА

<< < (73/186) > >>

hyparh:
Колкото до "черните дупки"... разбира се, че от тях ще има излъчване и то огромно и многоспектрово. И то не защото са черни дупки, ами... звезди! Това са гигантски свръхмасивни първични звезди-майки (първите тела при зачеването на материята от етера), които с течение на квадрилионите години около себе си формират цели галактики. Звездата-майка е главната звезда на една галактика (за нас тя е Sagittarius A*). Когато енергията в центъра й стане прекалено голяма, тя изхвърля неимоверни количества енергия през отвори на полюсите си под формата на джетове светлина и материя дълги светлинни години (това са т.нар. активни галактики или квазари).

Атос, имам чувството, че си пишеме за първи път :D Та аз черните дупки ги отричам сигурно вече от пет години (още от етеронната теория на Пол ЛаВиолет) и неведнъж съм го заявявал тук...

Радико:

--- Цитат ---Радико, аз още веднъж ще те попитам (шъ ма прущааш), как измери скоростта на тая пуста светлина, бре?
--- Край на цитат ---
Малко на оффтопик но съм го пропуснал.
Измерих не скоростта на светлината а дмонстрирах разликата в скоростите на светлината. Как:
Със лазерна рултка която имахме под ръка в този момент "Някакъв Бош беше"
измерихме разстоянието до една летва. летвата беше опряна до един пакет стъкла каса стъкла току що дошли от склада ли завода ли както и да е. те са пкет от стъкла плътно долпени едно до друго с деблина 20-25 см но дължената на стъклата е над 2 метра маи беше 2,40  Та при измерването на разстоянието до летвата извършено ДО ПАКЕТА  рулетката отчиташе 240 см. при измерване направено ПРЕЗ ПАКЕТА отчиташе разстояние над 3 метра, Числата са примрни не ги помня с точност, помня разликата кято беше около 30%.

Аtos:
Не, момчета, онемявам пред доводите ви (на всеки поотделно)...
На Радико пакета...на hyparh черната дупка (която в същност се явявала "майка") ...на  lz1jer квантът, който имал честота 2.4GHz...
Много се напрегнах умствено, позволете ми да си отдъхна малко, а? Може ли?

Нека си полегна малко на плоската Земя за отдих...

edin:

--- Цитат на: atos в Май 02, 2018, 07:21:17 pm ---Тотално съм объркан!
Как може един-единствен фотон да има честота?
Или един електрон?

--- Край на цитат ---

Електроните се въртят около ядрото на атома с определена честота.

ventsy74:
Радико
Всъщност лазерната ролетка мери разст
оянието със звук.
Лазера е само за да виждаш точката от която мериш.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия