Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Алтернативни горива
Тайната на евтината електролиза - Мори Кинг +
Радико:
Относно Автомобилните свещи на Крупа Това за окисляването на водородният окис, демек водата е ясно, че е глупост, иначе наистина има ефект от такива свещи но не чак такъв.
Такива свещи се произвеждат от известно време с не точно такъв дизайн обаче, оптимизиран е за по-лесно машинно производство. Освен това платината вече е демоде за автомобилни свещи, използват се "от както ги разрешиха за индустриално ползване от злополучната американска комисия КОКОМ" доста по ефективните за целта материали Иридий и Хафний.
Твърденията за заговор на автомобилните производители ПРОТИВ НАМАЛЯВАНЕТО НА ЗАМЪРСЯВАНЕТО звучи определено налудничаво на фона на глобата от 10,000,000,000$ Десет милиарда долара за Фолксваген.
juliang:
--- Цитат на: june1900 в Февруари 09, 2017, 01:44:28 pm ---Водна пара от колкото се може по-самотни молекули вода. Може би "атомизирана водна мъгла" е по-точен израз.
--- Край на цитат ---
В този случай по-точния израз ще е "Молекулизирана водна пара". Водата е съставена от молекули, не от атоми.
june1900:
Разбирам защо atos се забавлява :)
Радико, можеш ли да ме линкнеш към производството? Чувал съм и от други автомонтьори, с които съм говорил, че такива свещи се произвеждали, но никой не се сещаше къде точно.
juliang... Употребата на точно тази терминология идва от факта, че самите уреди са наречени така, в крайна сметка. Ултразвукова дюза - прочети раздел "История", за да стане по-ясно защо процесът за атомизиране на течности се казва така.
Има и атомизираща дюза за механично (не сонично искам да кажа) атомизиране и произвеждане на атомизиран спрей на течности: https://en.wikipedia.org/wiki/Atomizer_nozzle
Нещо не схващате какво имам предвид с тези публикации. Това не ми пречи де...
Специално що се отнася до знанията ви относно света, в който живеете... Съветвам ви да не ползвате повече житейските си гледни точки за аргументиране на личните ви мнения относно различни апарати, за да не се излагате. Но публичният ви образ си е ваша лична работа и няма да ви се бъркам.
juliang:
--- Цитат на: june1900 в Февруари 09, 2017, 02:56:00 pm ---Нещо не схващате какво имам предвид с тези публикации. Това не ми пречи де...
--- Край на цитат ---
Осветли ни, моля. Да знаем кога ще е "големия финал"...
--- Цитат на: june1900 в Февруари 09, 2017, 02:56:00 pm ---Специално що се отнася до знанията ви относно света, в който живеете... Съветвам ви да не ползвате повече житейските си гледни точки за аргументиране на личните ви мнения относно различни апарати, за да не се излагате.
--- Край на цитат ---
Искаш ли да пуснеш една анкета "Излагам ли се с моите публикации"? Имам подозрението, че ще се изненадаш от резултата...
П.С. Наминавай в чата - там е по-весело, а и нещата с които се излагаме изчезват след време... :)
june1900:
Да, знам какво се случва в чата. По принцип... затова се правят чатовете към разпространените форумни платформи. Наличността му е сигурен знак, че модераторския екип на форума е отчаян. И няма как да не е отчаян, след като ползва стандартната широкоразпространена форумна платформа, а пък останалите варианти искат доста кинти.
Важното е, че има хора, които работят и по този проблем.
Въпреки че тук нещата са тръгнали добре. Точно онези, които трябва да са в чата, си стоят там. Това си е похвала към администрацията.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия