Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни

Асиметричен трансформатор или грешка в теорията

<< < (14/16) > >>

krasias:
Монти, то много ясно се вижда кой какъв е, и на кой докъде му стига акъла....

Радико:

--- Цитат на: krasias в Август 02, 2020, 09:36:54 am --- Монти ти показа как се унищожава алуминий заради някакви нищожни стотина вата, пълна разсипия и глупост. Хората влагат маса енергия да го създадат ти обаче рушиш и заявяваш че това било СЕ. Ай стига глупости....

--- Край на цитат ---
Шест киловатчаса. Това е в момента така да се каже пазарната цена на алуминия поне за нас. Ако се получава водород с по ниска енергийна ефективност примерно осигуряваш пет киловатчаса мощност от килограм разложен алуминий то по добре да се връщат кенчетата на вторични срещу 1,20лв. за килограм.
За мен лично способа е интересен за евентуално бързо и евтино получаване на водород за някои експериментални цели при които цената не влиза въобще в сметките.

montanar:
Ш ви оставя да гадаете колко енергия излиза от реакцията . щото освен Димитър от активните потребители се съмнявам друг да може да пресметне  ;D
така най добре ш проличат някой неща - въпроса е конкретно към Ванко, Радико и Краси
Ха да ви видим сега умниците ми?

Извинявам се за правооиса си от предните ми постове - ползвам теледон ....

montanar:
И друго по темата - много ясно че няма да покажеш нито схема нито реална разработка за доказателства няма да говорим щото тогава ш проличи с какви бели конци е сълита цялата тая тъпотия де ни втълпяваш. Просто си поредния шаман и нищо повече ти Ванко.

krasias:

--- Цитат на: montanar в Август 02, 2020, 11:17:07 am ---Ш ви оставя да гадаете колко енергия излиза от реакцията .

--- Край на цитат ---
И за къв чеп да смятаме тази глупост....
--- Цитат на: montanar в Август 02, 2020, 11:17:07 am ---
Извинявам се за правооиса си от предните ми постове - ползвам теледон ....

--- Край на цитат ---
То аз пиша от телефон ма от ТелеДон не съм пробвал.....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия