Начало > Новини от света на технологиите
План за колонизиране на Марс
tobo1:
--- Цитат на: atos в Февруари 20, 2017, 02:37:06 pm ---.....
До тези изводи съм стигнал, сглобявайки толкова много различна информация от съвсем различен характер и различни източници.
...
--- Край на цитат ---
Предполагам отчиташ, че голяма част от информацията е изфабрикувана от самите тях (за масонството говоря), за да създадат впечатление че са всесилни. Досатъчен е примера с Форд - водят го за "техен човек", а и почти всяка известна личност като умре - изведнъж излиза информация, че видите ли и той масон бил, това са плоски дезинформации, но ги има на всякакви нива.
Изобщо не са всесилни, просто липсата на елементарна нравственост им е дала някакво условно "предимство".
juliang:
--- Цитат на: atos в Февруари 20, 2017, 03:44:25 pm ---Димов, на планетата Земя, недостиг на ресурси НЯМА засега!
Това, че изкуствено се поддържат глад, недоимък и конфликти на определени места е съвсем друга тема!
--- Край на цитат ---
Не, точно поддържането на дефицит е основната тема. Дали ще е на пари, на енергия, на храна - няма значение. Но това не е следствие на влияние на гущероподбни създания върху икономиката. Обяснението е много по-просто - алчност. Ако нещо не стига, то то може да бъде продавано. И от него да се печели. И това е било от край време. Просто сега все повече неща изкуствено стават дефицитни. Включително и акъл ... :) Но и него могат да ви го продадат - курсове много. Някои за успешен бизнес, някои за това как се прави секс, някои за това как се ползва махало...
svetlio760:
След време ще започнат да продават и правото ти да живееш! А никой не се замисля, че има камъчета и в неговата градина- много е лесно да отдадем всичко на конспирацията и масоните!
бай Теню:
Май май вече е време да слезете на земята до като не сте ОАКАЛИ и Марс-а
Аtos:
Да, tobo1, голяма част от тази информация е умишлено лансирана (полу/зле-прикрита). Целта е да се стигне максимум до определени структури след дълго ровене и...дотам, ако до това време не си се объркал тотално!
Юлиане, пропускаш доста - алчността е средство за контрол, главната цел е - ВЛАСТ!
Има някои милиардери, които изобщо не са алчни, но са родени милиардери. Възпитавани са в умение да властват, да управляват. Те нямат и идея колко струва храната за едно семейство (пресметната в труд), понеже никога не се е налагало да го знаят и дори да работят с пари, по начина, по който го правим ние, просто живеят в "друг свят"...За тях парите нямат това материално изражение, както за теб и мен, понеже са ги приели за даденост в живота си!
Все едно ти да си алчен за въздуха, който дишаш?
Не знам, дали ме разбираш?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия