Начало > Новини от света на технологиите
План за колонизиране на Марс
juliang:
--- Цитат на: june1900 в Февруари 20, 2017, 01:26:43 pm ---Да де, Юлиане, само че някои от нас тук са участвали в секти, имали са личен контакт със сатанински структури и разполагат с лични свидетелства.
Освен това има публикувана литература с показания на участващи в такива структури лица. Има научни експертизи, доказващи ритуалното сатанинско насилие по всички части на света, а хората, които твърдят, че са жертва на ритуално сатанинско насилие, са десетки хиляди.
Програмирането на човешкото съзнание пък е сложна и задълбочена дисциплина, описана в пространна авторитетна литература, издавана както от жертви и потърпевши от такива програми, така и от самите разузнавания и някои медицински центрове.
И на фона на свидетелствата и доказателствата, неосведоменото ти, профанско мнение гърми, и ти отново се излагаш. Въпреки съветите ми да не го правиш.
--- Край на цитат ---
Спора тръгна от твърдението на Атос:
--- Цитат на: atos в Февруари 19, 2017, 10:52:56 pm ---Някак си...мнозина не могат да възприемат информацията, че светът се управлява от разните тайни организации (масони и т.н.), които са подчинени на "псевдоилюминатите" (разните символи по доларовата банкнота), а истинските илюминати изобщо не са земни и не са хора! И на всичко отгоре нито за миг не са изпускали контрола над планетата ни...
--- Край на цитат ---
Нека да не бъркаме двете неща. Има всякакви откачалки, които се събират, викат Дявола, пият кръв ... де да ги знам к'во правят. Може даже и да твърдят че управляват света. Може и да ги обладават гущероподбни. Но това просто не е истина. И е жалко, че има хора които вярват в такива шитни...
Аtos:
--- Цитат на: nizo в Февруари 20, 2017, 12:50:46 pm ---Това какво значи, че илюминатите са извънземни? Това ли твърдиш, атос? ::)
--- Край на цитат ---
Да, точно това е моето мнение - истинските илюминати не са хора!
Някак си не ми се връзва един проект, за чието изпълнение са нужни поне 300-600 години да има такава стриктна приемственост, че да не мръдне и "грам" от зададените цели, а и кой прави точни планове за толкова поколения напред (повече от 20), ако сам не е състояние да го контролира, преодолявайки моментните извънредно появили се пречки?
Изводът (колкото и невероятно да звучи, но...това са законите на дедукцията) е, че въпросните (истинските) илюминати имат мнооого по-голяма продължителност на живота от средния човек! Дали са на нашата планета или не - това не е от особено значение!
--- Цитат на: tobo1 в Февруари 20, 2017, 10:42:37 am ---Атос, не звучи ли много песимистично и примиренчески това?
Ето тук идва на помощ религията, която учи че има "тъмни" сили, но има и "светла" сила която е "над" тъмните. И тези учения(религиозни) са древни колкото и човека. Нали така? :)
--- Край на цитат ---
Да, на пръв поглед изглежда така - обреченост (както и стадото овце в кошарата я има), но разликата е, че хората МОГАТ да осъзнаят нещата, ако търсят истината, за разлика от овцете!
Основните оръжия за тотално манипулиране са няколко:
Завист
Алчност
Властолюбие
Страх
Това е, повечето от тях са продукт на Егото и това се използва на всички нива!
Затова повечето духовни учения имат за цел точно това - човек да превъзмогне страха, егоизма, завистта и алчността. Когато тези неща ги няма, човек не може да бъде манипулиран, но това важи за масово прилагане! Единиците, както знаем, се елиминират на физическо ниво!
Масонските ложи имат за цел да обират "каймака" - тези хора, които са дръпнали напред с финанси и предприемчивост (или идеи, които МОГАТ да реализират) и по този начин да бъдат управлявани, внушавайки им се, че те са избрани да властват над останалите, но относително "тайно". Това яко подхранва...познайте кое - Егото на въпросните субекти, които и идея си нямат за истинската същност на ролята си! Те са в пряко подчинение на "земните илюминати", дори и да не го осъзнават винаги!
До тези изводи съм стигнал, сглобявайки толкова много различна информация от съвсем различен характер и различни източници. Не е нужно друг да мисли като мен - с никого няма да споря!
Юлиане, твоите тези и твоето мислене са изразител на по-голямата част от жителите на Земята! Това е доказателство, че планът в тази част е почти на 100% успешен (хората да нямат никаква идея какво се случва и дори да отхвърлят подобна информация като несъстоятелна и глупава)!
june1900:
Значи отново опираме до въпроса, че Юлиан не знае:
--- Цитат на: juliang в Февруари 20, 2017, 02:28:57 pm ---Има всякакви откачалки, които се събират, викат Дявола, пият кръв ... де да ги знам к'во правят...
--- Край на цитат ---
Но все пак, той не вярва:
--- Цитат на: juliang в Февруари 20, 2017, 02:28:57 pm ---Но това просто не е истина. И е жалко, че има хора които вярват в такива шитни...
--- Край на цитат ---
По същия начин, по който Юлиан е дошъл във форум за Свободна Енергия, така и в това лирическо отклонение в тематиката на форума той отново не вярва, следователно не е истина.
не вярвам = не е вярно
не знам = не е истина
С какво право тогава вземаш участие в каквито и да е дискусии, след като самото ти участие нанася само вреда?
Ти ако искаш, можеш да участваш и в дискусия, в която имаш опит, да кажем, например в дискусия за ДВГ. Но поддържайки такива житейски принципи, като не вярвам = не е вярно и не знам = не е истина... кой може да каже в кой момент споделяш нещо от опит и от знание и в кой момент споделяш чиста дезинформация, просто защото така ти е по-комфортно?
Иван Димов:
Първо Марс е богът на войната и второ всичко е война. Война на идеи, война за територии, война за храна и с една дума война за ресурси. И всичко това е заради някакъв недостиг на ресурси. Интересно, ако всичко е в изобилие дали ще има войни? Може би тогава ще има спортни войни например. Един вид хората се опитват да доказват своето превъзходство над себеподобните си, а така също и над животните. Но според мен има едно основно правило - ограниченият ограничава. Духовно ограниченият ограничава себеподобните си само и само да не го надминат и така той да остане на заден план и непроявен. В животинското царство също има ограничаване на едни животни от други - това става чрез конкурентни битки, в които побеждава по-силният и съответно той оставя потомство. В човешкото общество обаче всичко се е извратило и на върха на хранителната верига доста често се оказват пълни некадърници от природна гледна точка, но за сметка на това владеещи разни манипулационни и политически хватки, чрез които много други хора остават в по-неизгодната робска позиция. И системата е така подредена, че единственият начин за излизане от робството е този:
https://www.youtube.com/watch?v=o6k6UerIOb4
https://www.youtube.com/watch?v=MMfQ8fHc0EY
https://www.youtube.com/watch?v=uQG8y0kJqdY
Иначе до Марс не е проблем да се отиде, но не се знае дали там не живее някой и този някой дали ще пусне новите нахални гости да му повредят планетата и да му нарушат спокойствието.
Аtos:
Димов, на планетата Земя, недостиг на ресурси НЯМА засега!
Това, че изкуствено се поддържат глад, недоимък и конфликти на определени места е съвсем друга тема!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия