Автор Тема: План за колонизиране на Марс  (Прочетена 27507 пъти)

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 3 420
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #15 -: Февруари 20, 2017, 01:12:41 am »
Ми то па бива елемнтарни и манипулативни разсъждения ама ти просто разби всичко!Ко викаш-двама шефове на банки сядат на кафе и хвърлят на боб коя държава да съсипят???Ти добре ли си?Защо не е САЩ ли-ами защото към момента владеят света...
Какво значи "САЩ владеят света"? Кой точно - Доналд Тръмп персонално? Или във "владетелите" се включват и разните полулегални мексиканци, събиращи памук и негрите от гетото в Бронкс?
Света се владее от мултинационланите корпорации - тези които имат пари и които дават работа. Достатъчно е Дженерал Мотос да затвори няколко завода в Англия примерно, и да донесе големи неприятности на правителството на Великобритания.
Представи си съвсем образно какво ще стане ако Лукойл реши да изтегли бизнеса си в Нефтохим-Бургас. Просто ... решава да хлопне кепенците от 1 март. Имаш ли идея какво ще се случи в България? 10-тина хиляди безработни в региона, липса на горива (докато се установят канали за внос), сериозен удар по приходите в бюджета (и още по-сериозен по разходите, щото ще трябва да внасяме готов бензин и дизел, а не петрол)... Сума ти прекупвачи и разни наредили се на веригата за смучене ще останат без доходи и ще спрат "подаянията" към определени партийни централи, а към други ще потекат приходи от нелегалния внос...
Или "американските централи" да спрат (ужким поради липса на интерес от страна на инвеститорите)... Знаеш ли какво ще се случи? До 2 месец хиляди гладни миньори ще дойдат с кирките и каските на жълтите павета и няма да оставят камък върху камък и от парламента, и от Президентството, и от Министерски съвет... Също така ще се насладим на хубав режим на тока ... Р.Овч и компания ще изпищят щот няма да има какво да изнася и да се облажват (щот АЕЦ-а ще трябва да задоволява вътрешното потребление доколкото може)... и парламента ще литне още преди да са се провели новите избори.

А това са съвсем изпълними неща - достатъчно е някоя щедра банка да обещае на Лукойл или на Глобал Контурс (май така се казваха инвеститорите в ТЕЦ-а в Гълъбово) няколко милиарда за да си построят една чисто нова рафинерия или ТЕЦ някъде другаде (само не и в България).... 2-3 милиарда - това са 3% от "спестяванията" на един Бил Гейтс примерно. Т.е. един човек персонално може да съсипе България ако наистина го пожелае. Представи си какво може да направи банка или инвестиционен фонд който оперира със стотици милиарди...

Неактивен Радико

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 6 211
 • Пол: Мъж
 • Преди сламката е гредата
  • http://martinov-radiko.blogspot.com/
 • Скайп: radiko1a
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #16 -: Февруари 20, 2017, 08:26:33 am »
Цитат
щото ще трябва да внасяме готов бензин и дизел, а не петрол
Дребните монети юлияне дребните монети. пренебрегваш ги и за това ще си останеш винаги беден инжинер. нашат държавица не внася и капка петрол. защото няма какво да го правиме.
А ние купуваме продукти внесени дали от рфинериите на Лукойл дали от румънски, гръцки.
и цената е все една и съща. На "дребните грешки" на останалите не смятам да обръщам внимание щот са безнадеждни.
 

Неактивен june1900

 • Активен
 • **
 • Публикации: 205
 • xaumana@abv.bg
 • Скайп: xaumana
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #17 -: Февруари 20, 2017, 09:53:42 am »
Юлиане, за краткото си време тук разбрах, че ти говориш основно от неинформирана позиция. Прекалено честото ти говорене от неинформирана и неопитна позиция компроментира редките моменти, когато действително говориш от позиция на личния опит и лично добитата информация... сподавяйки полезните последствия от това.Основното нещо, което трябва да знаеш за масонството по принцип, е че по доктрина то се води над-национално, над-религиозно и над-икономическо съглашение.

Това означава, че масонското съглашение важи повече за отделните му членове, отколкото законите на дадена държава, отколкото съображенията на дадена религия и важи повече, отколкото постулатите на науката на търсенето и предлагането.

На практика, да бъдеш масон се възприема като върховно бизнес-предимство.


Оттам насетне, с твоята теза по твоята глава, както е казал народът  ;D

Неактивен tobo1

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 452
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #18 -: Февруари 20, 2017, 10:42:37 am »
....а истинските илюминати изобщо не са земни и не са хора! И на всичко отгоре нито за миг не са изпускали контрола над планетата ни...
Атос, не звучи ли много песимистично и примиренчески това?
Ето тук идва на помощ религията, която учи че има "тъмни" сили, но има и "светла" сила която е "над" тъмните. И тези учения(религиозни) са древни колкото и човека. Нали така? :)

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 3 420
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #19 -: Февруари 20, 2017, 11:20:38 am »
Основното нещо, което трябва да знаеш за масонството по принцип, е че по доктрина то се води над-национално, над-религиозно и над-икономическо съглашение.
Това означава, че масонското съглашение важи повече за отделните му членове, отколкото законите на дадена държава, отколкото съображенията на дадена религия и важи повече, отколкото постулатите на науката на търсенето и предлагането.
На практика, да бъдеш масон се възприема като върховно бизнес-предимство.
Описваш опитите за подписване на СЕТА, ТПТИ и подобните международни съглашения. Описваш принципите на Европейския съюз.
Добре, цялата икономика е масонство. Политиката и тя. Щом така ви е по-спокойно - приемайте го така.

Неактивен june1900

 • Активен
 • **
 • Публикации: 205
 • xaumana@abv.bg
 • Скайп: xaumana
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #20 -: Февруари 20, 2017, 11:53:13 am »
Разбира се ве, Юлиане :)

Всяка ложа и всяка секта се отнася към своите си хора по същия начин, по който се отнася с "добитъка". Членуването в такова построение не е направено с целта да носи дивиденти и да е от полза на всички членове, а е направено с цел да носи полза и дивиденти на управляващия елит на съответната секта или ложа.

Лидерите на сектите и ложите имат свое общество - обществото на лидерите, тоест това е известно като илюминати. На същия принцип, вътре в редиците на илюминати принципът е същия - различни семейства или родове, лидерите на които са част от техен вътрешен кръг.По този начин, лидера на определена масонска ложа, да кажем Атлантическа ложа, и лидерът на някоя руска масонска ложа са част от една и съща кръгла маса (илюминати).
На тази кръгла маса може да се вземе решението въпросната атлантическа и въпросната руска масонска ложа да се конкурират и да влязат в противоборство. И йерархичните им тела го правят - но лидерите им не.

Същите тези двама лидери, вече в качеството им на членове на илюминати, са част от два рода например. Те могат да се конкурират помежду си, може да воюват помежду си, но не и патриарсите на съответните родове - те са част от илюминатския вътрешен кръг.

Спазва се правилото, че пирамидата е с пресечен връх. Ето ти схема на множеството от пирамиди:
ВСИЧКО се подчинява на установената символика, и мрежата от йерархичните тела не е изключение - истинската диаграма на окултната власт (много рядко изобразявана) символизира око.
По този начин, ниските редици на всяка една секта или ложа са просто храна и ресурс за лидерите. Да, ти си прав, като приемаш по презумпция, че "добитъка" (обикновеното население) е храна и ресурс. Това е така.

Но това не се променя, когато станеш част от тези структури. Просто на теб ти се позволява също да се храниш с другите хора. Това НЕ ОЗНАЧАВА, че някой спира да се храни с теб.

Единственото право, което печелиш, присъединявайки се към световния Кабал, е правото да паразитираш върху неприсъединилите се маси.

Присъединявайки се към Кабала ти сключваш договор - дава ти се правото да се храниш с другите хора, а от своя страна даваш СЪГЛАСИЕТО СИ твоите лидери да се хранят с теб.
Точно поради самата логика на тази йерархична структура, лидерите - онези, които са най-високо в съответните пирамиди - искат да наложат тази идеология като световно статукво.

В момента, това е окултно, тоест прикрито световно статукво.

Те искат да го направят официално, световно статукво.


С други думи - те се стремят (и винаги са се стремяли) към възпитаването на ДОБРОВОЛНИ роби. Възприемането на идеологията на този йерархичен принцип като масова световна култура е дефакто подписване и освидетелстване на ДОБРОВОЛНОТО съгласие да си роб.

Именно с такава цел се създават програми като изброените от теб - СЕТА, ТПТИ и тн.

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 3 420
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #21 -: Февруари 20, 2017, 12:40:18 pm »
В момента, това е окултно, тоест прикрито световно статукво.
Те искат да го направят официално, световно статукво.
Статуквото е съвсем явно и го има откакто съществува човешката цивилизация. Винаги е имало роби и робовладелци. Робовладелците винаги са били няколко нива. Най-отгоре винаги е стоял краля, вожда или императора. Императорите и кралете са сключвали бракове с дъщери на други крале, а не са се биели в дуели лично.
В момента нещата не са се променили нито на милиметър. Ако не робуваш (т.е. не ходиш на работа където да призвеждаш блага от които се възползва друг), спираш да съществуваш. Не можеш да преживееш, освен ако не си падаш по скотския живот в землянка в планината.
Робовладелците на ниски нива в момента са т.нар. дребни и средни бизнесмени. Те си имат свои роби, от които печелят, но се отчитат на по-висшестоящите чрез данъци, подкупи и т.н.
На регионално (или ако щеш национално) ниво има нещо като едновремешните барони или князе. Те имат възможност да влияят на законите в дадения регион и да не се съобразяват с тях. За тях работят силовите структури и правораздавателните системи. Те имат възможността да се опълчат на "големите господари" и да се опитват да извоюват правото си да владеят изцяло даден регион. Често това завършва с наказателна операция - военна или финансова. Понякога пък просто ги оставят да си лудуват тъй като са прекалено малки за да са интересни.
В нашия случай това са част от нашите политици и едри бизнесмени.
Нагоре вече са "световните господари". Това са изпълнителните директори и собствениците на международни корпорации. Те спокойно могат да свалят и издигат чужди правителства. Могат да влияят и на действията на своите правителства. Те в момента са дефакто "извън закона", а с приемането на някои закони стават и де юре недосегаеми. Изсулват се като мокра връв от една държава в друга, в разни офшорни зони и държави със странни законодателства. Собствениците им пък се оказва че не взимат никакви решения, и по този начин са недосегаеми за съдебно преследване. Решенията се взимат от бордове на директори, от събрания на акционери, които са колективен орган и не може да им се търси персонална отговорност.
С това не по нищо не се различават от египетския фараон който е с божествен произход, или от краля слънце.

Пак казвам - ако не можете да видите тази картинка, а ви е необходима конспирация на масони и ильоменанти - добре. Със същия успех можете да приемете че членуването в даден голф-клуб или посещението на определени ресторанти е масонски ритуал... Не, просто там хората от дадена каста се събират и си говорят и за бизнес. А че този бизнес включва съсипията на някоя малка държава ... това е просто бизнес. А защо и вие не можете да отидете там ... ами просто защото няма с какво да си говорят с вас. Все едно в тоя форум да влезе някой любител на класическата музика и да настоява да си говорим за Бетовен и Брамс...

Неактивен nizo

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 751
 • Thoughts become things!
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #22 -: Февруари 20, 2017, 12:50:46 pm »
Цитат
а истинските илюминати изобщо не са земни и не са хора! И на всичко отгоре нито за миг не са изпускали контрола над планетата ни...

Това какво значи, че илюминатите са извънземни? Това ли твърдиш, атос?  ::)

Неактивен Коев

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 110
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #23 -: Февруари 20, 2017, 12:55:04 pm »
Така е то- няма пълно щастие! Няма друг такъв свят като нашата майка Земя в цялата слънчева система: на Марс не е много студено, но няма кислород и достатъчно атмосферно налягане, на Титан пък атмосферното налягане е като земното, но също няма кислород и е адски студено, вместо скафандър за разходка на Титан е нужно само подходящо термооблекло и кислороден апарат.Така екипирани ще можем да се разхождаме край брега на езерата от метан, ходейки леко по восъчните пясъци и скалите от вода...Някой ден може и там да стъпи човешки крак, но засега Марс въпреки всичко е най-подходящото място за колонизиране и оцеляване, след континента Антарктида и пустинята Сахара на земята.
Ако хората колонизиращи Марс направят изкуствено магнитно поле, достатъчно силно за отблъскване на слънчевия вятър, нещата на Марс ще станат доста по приятни...всичко е възможно, дори и това да се моделира цяла планета, просто е въпрос на стимул, средства и време.

Неактивен june1900

 • Активен
 • **
 • Публикации: 205
 • xaumana@abv.bg
 • Скайп: xaumana
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #24 -: Февруари 20, 2017, 01:26:43 pm »
Да де, Юлиане, само че някои от нас тук са участвали в секти, имали са личен контакт със сатанински структури и разполагат с лични свидетелства.

Освен това има публикувана литература с показания на участващи в такива структури лица. Има научни експертизи, доказващи ритуалното сатанинско насилие по всички части на света, а хората, които твърдят, че са жертва на ритуално сатанинско насилие, са десетки хиляди.

Програмирането на човешкото съзнание пък е сложна и задълбочена дисциплина, описана в пространна авторитетна литература, издавана както от жертви и потърпевши от такива програми, така и от самите разузнавания и някои медицински центрове.И на фона на свидетелствата и доказателствата, неосведоменото ти, профанско мнение гърми, и ти отново се излагаш. Въпреки съветите ми да не го правиш.

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 3 420
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #25 -: Февруари 20, 2017, 02:28:57 pm »
Да де, Юлиане, само че някои от нас тук са участвали в секти, имали са личен контакт със сатанински структури и разполагат с лични свидетелства.

Освен това има публикувана литература с показания на участващи в такива структури лица. Има научни експертизи, доказващи ритуалното сатанинско насилие по всички части на света, а хората, които твърдят, че са жертва на ритуално сатанинско насилие, са десетки хиляди.

Програмирането на човешкото съзнание пък е сложна и задълбочена дисциплина, описана в пространна авторитетна литература, издавана както от жертви и потърпевши от такива програми, така и от самите разузнавания и някои медицински центрове.

И на фона на свидетелствата и доказателствата, неосведоменото ти, профанско мнение гърми, и ти отново се излагаш. Въпреки съветите ми да не го правиш.

Спора тръгна от твърдението на Атос:
Някак си...мнозина не могат да възприемат информацията, че светът се управлява от разните тайни организации (масони и т.н.), които са подчинени на "псевдоилюминатите" (разните символи по доларовата банкнота), а истинските илюминати изобщо не са земни и не са хора! И на всичко отгоре нито за миг не са изпускали контрола над планетата ни...

Нека да не бъркаме двете неща. Има всякакви откачалки, които се събират, викат Дявола, пият кръв ... де да ги знам к'во правят. Може даже и да твърдят че управляват света. Може и да ги обладават гущероподбни. Но това просто не е истина. И е жалко, че има хора които вярват в такива шитни...

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 150
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #26 -: Февруари 20, 2017, 02:37:06 pm »
Това какво значи, че илюминатите са извънземни? Това ли твърдиш, атос?  ::)
Да, точно това е моето мнение - истинските илюминати не са хора!
Някак си не ми се връзва един проект, за чието изпълнение са нужни поне 300-600 години да има такава стриктна приемственост, че да не мръдне и "грам" от зададените цели, а и кой прави точни планове за толкова поколения напред (повече от 20), ако сам не е  състояние да го контролира, преодолявайки моментните извънредно появили се пречки?
Изводът (колкото и невероятно да звучи, но...това са законите на дедукцията) е, че въпросните (истинските) илюминати имат мнооого по-голяма продължителност на живота от средния човек! Дали са на нашата планета или не - това не е от особено значение!

Атос, не звучи ли много песимистично и примиренчески това?
Ето тук идва на помощ религията, която учи че има "тъмни" сили, но има и "светла" сила която е "над" тъмните. И тези учения(религиозни) са древни колкото и човека. Нали така? :)
Да, на пръв поглед изглежда така - обреченост (както и стадото овце в кошарата я има), но разликата е, че хората МОГАТ да осъзнаят нещата, ако търсят истината, за разлика от овцете!
Основните оръжия за тотално манипулиране са няколко:
Завист
Алчност
Властолюбие
Страх
Това е, повечето от тях са продукт на Егото и това се използва на всички нива!
Затова повечето духовни учения имат за цел точно това - човек да превъзмогне страха, егоизма, завистта и алчността. Когато тези неща ги няма, човек не може да бъде манипулиран, но това важи за  масово прилагане! Единиците, както знаем, се елиминират на физическо ниво!
 Масонските ложи имат за цел да обират "каймака" - тези хора, които са дръпнали напред с финанси и предприемчивост (или идеи, които МОГАТ да реализират) и по този начин да бъдат управлявани, внушавайки им се, че те са избрани да властват над останалите, но относително "тайно". Това яко подхранва...познайте кое - Егото на въпросните субекти, които и идея си нямат за истинската същност на ролята си! Те са в пряко подчинение на "земните илюминати", дори и да не го осъзнават винаги!

До тези изводи съм стигнал, сглобявайки толкова много различна информация от съвсем различен характер и различни източници. Не е нужно друг да мисли като мен - с никого няма да споря!

Юлиане, твоите тези и твоето мислене са изразител на по-голямата част от жителите на Земята! Това е доказателство, че планът в тази част е почти на 100% успешен (хората да нямат никаква идея какво се случва и дори да отхвърлят подобна информация като несъстоятелна и глупава)!« Последна редакция: Февруари 20, 2017, 02:52:45 pm от atos »

Неактивен june1900

 • Активен
 • **
 • Публикации: 205
 • xaumana@abv.bg
 • Скайп: xaumana
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #27 -: Февруари 20, 2017, 02:41:05 pm »
Значи отново опираме до въпроса, че Юлиан не знае:

Има всякакви откачалки, които се събират, викат Дявола, пият кръв ... де да ги знам к'во правят...

Но все пак, той не вярва:

Но това просто не е истина. И е жалко, че има хора които вярват в такива шитни...По същия начин, по който Юлиан е дошъл във форум за Свободна Енергия, така и в това лирическо отклонение в тематиката на форума той отново не вярва, следователно не е истина.

не вярвам = не е вярно

не знам = не е истинаС какво право тогава вземаш участие в каквито и да е дискусии, след като самото ти участие нанася само вреда?

Ти ако искаш, можеш да участваш и в дискусия, в която имаш опит, да кажем, например в дискусия за ДВГ. Но поддържайки такива житейски принципи, като не вярвам = не е вярно и не знам = не е истина... кой може да каже в кой момент споделяш нещо от опит и от знание и в кой момент споделяш чиста дезинформация, просто защото така ти е по-комфортно?


Активен Иван Димов

 • Експериментатор
 • Сериозен
 • ***
 • Публикации: 1 021
 • Пол: Мъж
 • Невъзможно нещо е да докажеш, че нещо е невъзможно
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #28 -: Февруари 20, 2017, 03:34:13 pm »
   Първо Марс е богът на войната и второ всичко е война. Война на идеи, война за територии, война за храна и с една дума война за ресурси. И всичко това е заради някакъв недостиг на ресурси. Интересно, ако всичко е в изобилие дали ще има войни? Може би тогава ще има спортни войни например. Един вид хората се опитват да доказват своето превъзходство над себеподобните си, а така също и над животните. Но според мен има едно основно правило - ограниченият ограничава. Духовно ограниченият  ограничава себеподобните си само и само да не го надминат и така той да остане на заден план и непроявен. В животинското царство също има ограничаване на едни животни от други - това става чрез конкурентни битки, в които побеждава по-силният и съответно той оставя потомство. В човешкото общество обаче всичко се е извратило и на върха на хранителната верига доста често се оказват пълни некадърници от природна гледна точка, но за сметка на това владеещи разни манипулационни и политически хватки, чрез които много други хора остават в по-неизгодната робска позиция. И системата е така подредена, че единственият начин за излизане от робството е този:
https://www.youtube.com/watch?v=o6k6UerIOb4
https://www.youtube.com/watch?v=MMfQ8fHc0EY
https://www.youtube.com/watch?v=uQG8y0kJqdY
   Иначе до Марс не е проблем да се отиде, но не се знае дали там не живее някой и този някой дали ще пусне новите нахални гости да му повредят планетата и да му нарушат спокойствието.

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 150
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #29 -: Февруари 20, 2017, 03:44:25 pm »
Димов, на планетата Земя, недостиг на ресурси НЯМА засега!
Това, че изкуствено се поддържат глад, недоимък и конфликти на определени места е съвсем друга тема!