Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
що е то постоянен ток?
x_name41:
ок отговорете на въпроса тогава колко литра ще са изразходвани за един час ако дебита е 2200 литра в секунда?
tobo1:
Питаш или се чудиш?
Пак ти казвам - изясни си задачата която искаш да решиш и пресмятай отначало до край с едни и същи мерни единици. Накрая винаги можеш да преобразуваш отговора в други мерни единици.
x_name41:
питам и се чудя, защото все едно се разправям с дебили, поставил съм ясно въпроса отговорете моля! (аз съм отговорил на този въпрос по горе, очаквам вашия отговор да видя)
tobo1:
--- Цитат на: x_name41 в Декември 02, 2016, 09:54:00 pm ---питам и се чудя, защото все едно се разправям с дебили, поставил съм ясно въпроса отговорете моля! (аз съм отговорил на този въпрос по горе, очаквам вашия отговор да видя)
--- Край на цитат ---
Напротив, нищо не си отговорил. Дай си сметките само в джаули и секунди и нищо друго. Единствено и само джаули и секунди !
x_name41:
--- Цитат на: tobo1 в Декември 02, 2016, 10:02:45 pm ---Напротив, нищо не си отговорил. Дай си сметките само в джаули и секунди и нищо друго.
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: x_name41 в Декември 02, 2016, 09:42:18 pm ---ок отговорете на въпроса тогава колко литра ще са изразходвани за един час ако дебита е 2200 литра в секунда?
--- Край на цитат ---
на този въпрос съм отговорил ясно и категорично как да не съм отговорил:
--- Цитат на: x_name41 в Декември 02, 2016, 08:43:55 pm ---количеството изразходена вода ще е 7920000литра за 1 час
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: tobo1 в Декември 02, 2016, 10:02:45 pm ---Дай си сметките само в джаули и секунди и нищо друго.
--- Край на цитат ---
за 3600 секунди ще са изразходвани 7920000 джаула
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия