Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Студено Електричество

<< < (19/22) > >>

edin:
Атос и съдружие, в радиестезията може да се работи по подходяща снимка. Аз го правя често, но не само за измерване, а да лекувам приятели, в Англия например или в София. Ефективност 100%. Да одя ли у психиатрията или да си пия апчаата? И да иронизирате не ми пречи. Аз съм практик и знам. Оставям темата. Дишайте спокойно.

EDM electronics:

--- Цитат на: edin в Юли 05, 2016, 08:50:10 pm --- лекувам приятели, в Англия например или в София. Ефективност 100%.

--- Край на цитат ---
Да направим един опит с мен, после ще споделя във форума?  :D

Аtos:
Бах маа му...от една страна ме атакуват "скептиците" от друга - "вярващите"...накъде да хвана, бе...?
И аз не знам де съм вече ;D ;D ;D

EDM electronics, и ти си ми един "измервач"...мани...
По-добре комисия направете, ма работата отива към бюрокрация, че не знам...

EDM electronics:

--- Цитат на: atos в Юли 05, 2016, 09:43:31 pm --- EDM electronics, и ти си ми един "измервач"...мани...

--- Край на цитат ---
Признавам, нямам твоите познания по електроника и IQ, но се опитвам и аз да бъда компетентен с каквото мога.  ;)  :D

Вече и аз разполагам с мощен източник на оргон, прана /един от най-мощните/ и се надявам чрез него да докажа за себе си съществуването на праната, замръзналото електричество, както някой тук се беше изразил и т.н.
Предстоят ми тестове, а аз не тая истина и информация.  :D Още щом излезе ще я споделя на глас.  :D

Приемам съвети всякакви за използването, монтажа, очакванията и т.н. Нищо не разбирам от прана, но съм сигурен тук е пълно с много специалисти по праната.  :D

GreenHulk:

--- Цитат на: atos в Юли 05, 2016, 09:43:31 pm ---   
По-добре комисия направете, ма работата отива към бюрокрация, че не знам...

--- Край на цитат ---
Комисариат?

НКВД - Народний Комисариат Внутренних Дел :o

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия