Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Студено Електричество
Аtos:
az_skeleta, аз не ползвам чужди интерпретации, имам си свои!!!
krasias веднъж ни сподели, че е имал "пряка визия" - частици чиста енергия - прана, които не са обременени с матрична информация!
Т.Е. девствени!
Това, че повечето от вас не обръщат внимание на информацията, поствана от колеги - не е мой проблем!
Кое ме кара да му вярвам?
Ми, досега не ме е лъгал за нищо, просто е:)
Това, че мнозина от вас не правят връзката между квантова механика, проста гравитация, състояния на първичен хаос и хронос, както и на прана, съдържаща се в тях, йогистките техники за разбиране и овладяване на процесите, пак не е мой проблем!
Това, че не се разбира матричната същност на зареждане от самото пространство с информация - също!
Радико:
Мой приятел работещ в института по заразни и паразитни болести ми е казвал, че средата за развитие на разни такива бактерии представлява в същност добре сварен телешки бульон
Та за това питам, изобщо не съм удавник и това е греда не сламка.
edin:
Радико и лайно може да се ползва. Зависи от случая и ти го знаеш. Атос, Тюрен е велик и в книгите е засегнал и животът на други планети. Там човек, не може да живее. Всичко си е обяснено с железни опити и доказателства, ама те не са за всеки. Ясно е че не можеш да надскочиш себе си.
Аtos:
Прощавай, не знаех, че Тюрен Велики имал астронавтска практика, че и имал "железни опити и доказателства" на тия планети, много моля за снизхождение...
prp:
Ако някой психолог или психиатър чете тази тема със сигурност може да даде диагноза на някои от участниците.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия