Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Студено Електричество

<< < (16/22) > >>

edin:
Колеги, сега ще ви дам едно домашно. Очаквам знаещите физици, химици, електротехници, окултисти и прочее заслужили доктори на науките, да обяснят по научному процесът. Какво искам да докажа, смятам се подразбира.

Аtos:
Хахаха, давам ти отговор веднага!
Въпросните липсващи вещества, които са синтезирали микроорганизмите не са от АТМОСФЕРАТА!
Това може да е заключение на ограничен в разбиранията си човек!
Синтезирали са ги точно от...прана!
Колкото и да ти е странно!
В атмосферата далеч не присъства цялата менделеева таблица.
Просто необходимостта (глад) от подобни микроелементи е заредила в матрицата на чистата прана информацията за нужните микроелементи и в резултат - синтез от..."нищото" (според някои).

Подобен е и синтезът на микроелементи и при "слънцеядите", макар, че там процесите протичат на много по-високо ПОДсъзнателно ниво...

По подобен начин синтезират злато определени бактерии, затова има "златни жили", които са в протежение на десетки метри и наподобяват коренови системи на дърво.

Радико:
Сега остава и да обясниш каква е тази "желозна среда" щото на мен израза ми е напълно непознат, а за съжаление на чичко гугъл също.

Аtos:

--- Цитат на: Радико в Юли 05, 2016, 05:44:07 pm ---Сега остава и да обясниш каква е тази "желозна среда" щото на мен израза ми е напълно непознат, а за съжаление на чичко гугъл също.

--- Край на цитат ---
Няк'во "желе" бе, Радико, среда на гадовете:)

Velektra:
Като гледам, няма да е лошо в тая тема да обсъдим и как се прави компот от сини сливи.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия