Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Студено Електричество

<< < (15/22) > >>

Yoro:
А ти EDM electronics!

Какви аргументи имаш?
Защо заключи админа темата? ;)

Нямаш аргументи и нямаш и най малка представа какво се случва.

EDM electronics:

--- Цитат на: Yoro в Юли 05, 2016, 03:31:49 pm --- EDM electronics!!?

;D ;D ;D ;D
 Ужасс!
Добре е,че има и КОМПЕТЕНТНИ. ;D ;D ;D

Като поставих стружките над сърцевидата на мощен електромагнит те подскачаха и заемаха определено изображение. На магнитните полета.
Това е друго нещо.

--- Край на цитат ---

Ако се обръщаш към мен, какво да ти кажа? - аз ти имам пълно доверие, особено като ми показа самозатихване.  ;D
Всичко казано от тук на сетне от теб го приемам за абсолютната истина без всякакво съмнение.  ;D  :D  ;D
Друго е когато хората си имат доверие един на друг..... ;D

Радико:
Yoro магнитните, електромагнитните полета биват два вида разположени на 90оедно спрямо друго. на това другото Кадуцеус му вика източен и западен полюс на магнита. тези полюси не привличат желязото точно тяхното присъствие усещаш на моменти.
Имам чувството че прекалено си се възгордял от твоята успешна репликация на Бедини.
Напълно приятелски съвет:
Давай го малко по кротко, гордостта е най смъртният грях а малкото съмнение в себе си, най голямата добродетел.

krasias:
az_skeleta, пранаяма е едва началото на Йога, оттам нищо не можеш да разбереш, можеш само да четеш писанията на разни гурута. Виж Раджа Йога и техниката и самяма са върхът на Йога, изучи ги, овладей ги, и тогава прочети отново какво са те лъгали същите тези гурута.

Аtos:
 krasias, те не са лъгали, пресъздавали са собствените си разбирания!
За подобно нещо не можем никого да виним:)
Все пак има информация, как ще си я "обработи" всеки поотделно е въпрос на умствен капацитет...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия