Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Студено Електричество
madsatbg:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 03, 2016, 06:17:19 pm ---Yoro, генераторът ти ИМА електромагнитно излъчване!....
--- Край на цитат ---
Ето тук : http://mazeto.net/index.php/topic,7375.msg72385.html#msg72385
споделих измервания относно електромагнитните излъчвания.
Аз не установих излъчвания над обикновения фон.
Все пак да отбележа, това са замервания на еднобобинен генератор.
Yoro:
Електромагнитните излъчвания са слаби, но оргонното излъчване е много мощно.Какво всъщност е това оргонно излъчване? Според мен това не е една енергия а съвкупност от непознати ни такива.Достатъчно мощно е излъчването за да се усети с тялото.Най силно се усеща над сърцевината на бобините.
Усеща се също по кабелите които са свързани към батерията и от батерията.
Въобще доста странни ефекти който тепърва ще се изследват и класифицират.
Забелязвал съм, че глим крушка свързана на изхода свети понякога ярко виолетово а после жълто.
Михаил Кузмов:
Разбира се madsatbg! Не става въпрос за ЕМ излъчване което се разпростира на голямо разстояние. Имам в предвид близост до бобините, и сърцевината както Yoro написа! Ето как го установих на моята джиджавка!
https://drive.google.com/open?id=0Byxk88Af9xF9ckJIMjhFeWlhbEk
Забележи, индуктираното напрежение над бобината е по високо, спрямо това над въртящите се магнити! Моето обянение че се прибавя обратният импулс!
Още едно наблюдение! При първото посещение при Yoro, той сам ми подаде нео магнит в дланта. Свих в юмрук, доближих сърцевината, външен край на една от бобините. Дори на 5см. се усещаше осезаема вибрация на китката ми!
За мен, това е очевидно взаимодействие на електромагнитно поле с постоянен магнит! Според мен това са загуби!
Това са физически разбираемите, с възможност да се измерят ефекти от работата. Също както по горе написах, мога да приема положително влияние в/у здравето, защото медицината отдавна използва магнитни полета за лечение!
Дали това което коментираме наистина е по ефективно, трябват много много опити, наблюдения и т.н.! Още по настрани са твърденията, че се увлича оргонен поток с положително въздействие! Ако е рекъл Всевишният и тази неща могат да станат действителност и тогава няма да се дивим на "студено електричество", "хладен ток" кой знае още какво?? Как обаче да ги приемем сега? Липсват много причини! Радетелите ще трябва да поработят яко и убедително!
edin:
Отрицателно заредени йони, това е праната (оргонът). Химични елементи в колоиден вид в околното пространство, които се усвояват най-лесно с белите дробове. Отговорете си сами, къде е повече праната, респективно отрицателно заредениете йони и защо и сами намерете отговорът, пък после мислете, с какво ще мерите и къде ще мерите.
caduceus:
Тц. Не е това :) Отрицателно заредените йони са следствие и съпътстващо явление, а не причина или същност на оргона. При т.нар. "люстра" на Чижевски /въздушен йонизатор/ откъдето тръгва теорията за отрицателните йони, има отделяне на оргонен поток от остриетата, заедно с изтичането на електрически заряд с ВН. Това е само една от методиките за концентрация на енергията от околната среда, нищо повече.
Пасивни оргонни намотки от няколко вида също излъчват мощен + оргонен заряд, а там производство на йони не съществува - и в склада няма ;) Просто ел. ток не се ползва и нещата са чисти, а не смесени.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия