Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Студено Електричество

<< < (9/22) > >>

mi68:
Здравейте,
Да почнем с единство и борба на противоположностите. Ако имаме материя то имаме антиматерия. Ако материята има центробежна сила то антиматерията има центростремителна сила, т.е. липсва маса. Това е така наречената тъмна материя, която изчислявам на 62%, официално я определят на 75%, различна методика. Общото е, че е над 50%. От тази материя идва СЕ.
Успях да направя електрическа центростремителна помпа, на принципа на безиндуктивни бифилярки.
Получи се следния проблем, при пускане на променлив ток, посоката е винаги центростремителна и полученото напрежението е пулсиращо, двуполупериодно изправено. Подобно при центробежните помпи, посоката на въртене не влияе, винаги имаме центробежна сила. Най-удачно е да се зарежда кондензатор.
Космосът е съставен от Хронос и Хаос или пространство и време. С бифилярна намотка се манипулира посоката на времето, а радиалната енергия манипулира пространството, от двете в пропорция се получава СЕ.
Като се работи с оргон се манипулира основно времето, сменя се вкуса на виното-остарява. Може и обратно ако се  измести точката на време на човек за около 60 дни може да се подмлади.
Тези ефекти за сега се приемат за лудост, но след време ще са реалност!

Yoro:
 mi68,- напълно подкрепям това което пишеш защото откакто имам такъв генератор бръчките по челото ми почти изчезнаха. Наистина подмладява.
На комшия които има червен вятър.Гадна и не лечима болест .За 24 часа кракът му от моръв цвят сега е с нормално цветонасищане.  :o
Стоя няколко пъти до генератора и се мажеше със санталово масло и вече не го боли и видимо е по добре. Не е подут и с нормален цвят на кожата.
От поне две години го лекуват с най добрите медикаменти. Много скъпи медикаменти и нищо.
Сега не го боли и ходи нормално. Мощното оргонно излъчване на генератора комбинирано с антисептичното и обезболяващо действие на сандаловото масло направо правят чудеса.

Михаил Кузмов:
Yoro, генераторът ти ИМА електромагнитно излъчване! Ако е оргонно, caduceus да потвърди, аз ще замълча!
Аз имам ставни заболявания и ходя 2-3 пъти годишно на балнео-лечение, или физиотерапия! Там редовно ми прилагат магнито-терапия! Нищо чудно, да има ефект в това направление, твоят генератор! Само че, хайде да не превръщаме темата в медицински изявления!

Аtos:

--- Цитат на: mi68 в Юли 03, 2016, 02:57:34 pm ---
Като се работи с оргон се манипулира основно времето, сменя се вкуса на виното-остарява. Може и обратно ако се  измести точката на време на човек за около 60 дни може да се подмлади.
Тези ефекти за сега се приемат за лудост, но след време ще са реалност!

--- Край на цитат ---

Добра хипотеза, но мисля, малко повърхностна!
Ако заложим само на ускоряване на времето, би следвало хората, подложени на подобно въздействие да се състаряват?
А caduceus споделя, че еднакво по вид излъчване влияе положително както на напитките, така и на хората!
Според мен нещата са малко по-дълбоки, касае се за така неизяснената "божествена искра" или зареждане с живот!
Знам, че ще наскачат мнозина от вас, но...това е обяснението, колкото и неприемливо да ви звучи...все пак Първият живот в Първата вселена на първата Планета е имал някакъв стимул/тласък, за да се появи - факт, животът е ФАКТ!
Ако някой започне да ми спори, че животът се е зародил от просто смесване на химични елементи - моля...да заповяда да създаде една жива клетка поне от каквито си пожелае хим. елементи - аз лично ще му ги платя!

Мишо, що не пробваш и тая страна на въпроса? Наистина, ако има полза - вреда няма:)
Хем Жорката ще те черпи една ракия, хем терапия ще си направиш, после ще споделиш?
И ако студеното електричество има досег с медицината, защо да го сепарираме?

Михаил Кузмов:
Защо не atos? Има ли нещо странно, че един възрастен човек, има интерес към алтернативни начини на подобрение качеството на живот?
Само че "студено електричество-хладен ток" още в самите думи, без да влагам тълкуване, не ми се вързва да има еднаквост! От тази гледна точка, виждам разликите в разбирането! Естествено точно студеното или точно хладният ако са причина да лекуват защо точно така да не ги разбираме? Важният момент е, как да ги използваме в тази област ако се докажат!
Там е работата, че там някъде има един текст на руски, в който се казва че студеното електричество крие неизчерпаем източник на енергия!!
Задълбочете се и ще видите очевидните разлики в тълкуванията! Така че, поне за мен въпросът си остава: що е то студено електричество? Ако някой от лаиците вече е проумял нека да го напише!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия