Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Сила и енергия-има ли неизяснени казуси?

<< < (145/353) > >>

montanar:
Ш погледна подробно утре - сега давам заето тууут тууут.......

mind:

--- Цитат на: kd_dinev в Юни 03, 2019, 09:05:30 pm ---Та така Юлиане и колега mind стои въпроса с ластиците...

--- Край на цитат ---
Колега, да ви споделя нещо лично - не ставам за музикант. Нямам никакво чувство за такт, даже и метроном не ми помага. Аз обаче, на младини бях упорит и наивен и си купих китара. Хич да не е, научих се да свиря прилично, но пустият му ритъм... все избързвах или забавях. Един ден, в поредното творчество с шайката, приятел ми каза:  Не става! Разваляш всичко!
Беше доста съкрушителен удар за моята крехка психика, но с годините се отърсих от този срам.
Сега музиката само я слушам , даже като потропвам с крак гледам да не е пред хора. :)

Ето, вижте колко откровен бях с вас.
Сега отива ли ми, да вляза в някой форум за тромпетисти и да им обяснявяам, че има девета нота и те нещо не са разбрали. Някой в музикалната индустрия я крие и упорито отказват да прогледнат. 

Изтеглете си тази програмка, много е забавна: http://www.algodoo.com/download/

montanar:
mind симулаторчето верно е забавно - играл съм си с него много преди време но не работи адекватно при сложни модели и инертни системи. За деца все пак е много полезно.
Сериозна симулация има в солид уоркс. (грам не я разбирам, обаче но знам какво може тая гад)

kd_dinev:
Колега да ви споделя и аз  нещо лично-не само за музикант,но и за певец не ставам,всичко ми бяга такт,ритъм,тонове пълна трагедия съм,за това не съм и пробвал да се изявявам в тази област.За сметка на това имам познания в много други области.И да знаете колега,че професионалната високомерност има гадният навик да играе много лоши шеги...Чел съм внимателно постовете ви,разбирам че сте професионалист.Но какво правите в този форум?То е все едно да сте във форум на тромпетисти.Няма ли форуми за физици,математици и т.н.?Ако е да показвате грешките на лаиците-не разбирам какво ви бъркат те?Чували ли сте израза колос на глинени крака?Като че ли е специално създаден за физиката в момента!

GreenHulk:

--- Цитат на: montanar в Юни 03, 2019, 04:54:19 pm ---ndm с същия успех можеш да хващаш измените в земното МП те са доста по-чести или чисто от радиовълните - голямо СЕ ще е. :)
А за кантарчето дерзай ;)

--- Край на цитат ---
И ако се върти метална рамка в земното магнитно поле пак може да се получи напрежение в рамката, но мноу бъррзо треба я вартите:)))

Чакаме репликация на Михов!- там може и бавно:)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия