Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Сила и енергия-има ли неизяснени казуси?

<< < (48/353) > >>

Аtos:
Дай да завършим тази куца тема, искаш ли?

Една сила, приложена за ЕДНАКВО ВРЕМЕ, отдава ЕДНАКВА ЕНЕРГИЯ, независимо от масата на тялото, върху което тя действа!
И ти не можеш да промениш това! Никой не може!

Радико:
Аз си мисля, че не е проблема, че не може да го промени, а че не може да го разбере.
И не е единственият той с този проблем а това е вече голям проблем. Имам чувството обаче, че идеите и целите на форума или по скоро на ръководството са МАНИПУЛИРАНЕТО на такива проблеми а не решаването им. Тоест безкраен проблемовъртеж. Дали не е в реме да взимам радикални решения като Ал. Македонски.
Поне за себе си.

Аtos:
Да, Радико, първата ни грижа ( на мен и на Димелсофт)  е... като видим проблем и да го " манипулираме " (каквото и да значи това).
Ти, като си толкова самоотвержен, можеш да влезеш в ролята на Паисий, не на Македонски  ;D
Но не вярвам да решиш проблема с разбирането...

juliang:
Радико и Атос ... докато в този форум се дискутират устройства "вадещи енергия от етера", устройства позволяващи преминаващи скоросттана светлината и всякаква такава "ерес" (според съвременната наука) ... няма сила която да накара някои участници да спрат да подлагат всеки един физичен и природен закон на съмнение.
Как ще обясниш на човек, който смята че може да извади енергия от нищото, че не може да повдигне 1 тон на 1 метър, натискайки с 1 килограм на 1 метър? Един ми говори че с някакви топузи ще получи повече енергия, другия рисува някакви разбираеми само на него координатни системи, третия си говори с умрели и неродени учени, четвъртия гледа на 1000 км под земната кора ... къде слагате някакъв си закон за лост от 1-ви или втори лост... може и той да не е верен...
П.С. Сещам се още за Гого с неговите акумулатори, за Макс...

Не може да очаквате хора, които подлагат някои от фундаменталните закони на съмнение, да приемат други.

GreenHulk:

--- Цитат на: juliang в Май 20, 2018, 08:37:59 pm ---

Не може да очаквате хора, които подлагат някои от фундаменталните закони на съмнение, да приемат други.

--- Край на цитат ---

Аве Хулио, не пропусна ли да да напишеш, че и никаква "световна конспирация" няма, за неиндифицираните летящи обекти да не говорим! Използвай системен подход, избягвай пропуски в разсъжденията и изложението! :)))))

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия