Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Какво е това нещо ротацията

<< < (10/14) > >>

Радико:

--- Цитат ---Laic, поздравления и +1 от мен - успя да ме разсмееш. Наистина с тази ротация взе да ни се завива свят. Няма никаква лява и дясна ротация, а само ротация. Всяка ротация ако я гледаме от едната страна може да е лява, но като я погледнем от другата страна ще е дясна, така че зависи откъде я гледаме
--- Край на цитат ---
Ами горе долу това изказване е едно от основните заради които отворих тази "тъпа" тема.
Дали наистина е тъпа това вече предполагам е въпрос на когнитивност, на кой каква и поради какви причини му изглежда.
Мисълта ми беше, че е невъзможно да се  ляво от дясно въртене без да се приеме някаква отправна координатна система. А такава не съществува според теорията на относителността.
EDM electronics знам, че си ги надраснал вече тези теории, но не се ли очертава чрез тях малка дупчица във наученото по време на образованието.
За останалите колеги недоволстващи от липсата на прагматичност в темата.
Обръщам ви внимание, че темата е пусната в раздел който се казва:
 "Теории и хипотези, физични опити"
Предлагам ви да напишете нещо интересно в разделите:
 "Реални резултати от експериментите" или "Вашите експерименти" и да започнеме да коментираме там експериментите ви.
На мен за сега това ми е интересно и за това пиша. Прокрустовото ложе което ми предлагате нещо не ми се вижда много удобно.

Аtos:

--- Цитат на: Радико в Юни 02, 2016, 01:44:13 pm ---EDM electronics знам, че си ги надраснал вече тези теории, но не се ли очертава чрез тях малка дупчица във наученото по време на образованието.

--- Край на цитат ---

Еее, Радико, той EDM electronics кара с широки гуми, бре, тез' малки дупчици не се усещат ;D ;D

edin:
Айдe да ви светна най- накрая, какво се има прeдвид, под лqво и дясно въртене и прилежащите му термини. Гледам, че и на радиестезестите им убягва. Когато в радиестезията се мери дължина на вълната, по-малка от здравата на човека,махалото се върти винаги наляво, когато е отдясно на зоната, на вертикалния план,който показва, дължината на вълната, която се мери. И обратно!.
Това е всичко. Другото са спекулации и алабализми..

Аtos:

--- Цитат на: juliang в Юни 01, 2016, 08:33:14 pm ---A защо ровиш в учебниците? Виж технологиите, които ползват компаниите. Мислиш ли, че ако има нещо в тия "скрити знания", то то няма да бъде използвано ...

--- Край на цитат ---

Да, Юлиане, мисля го...съвсем сериозно при това!
Ако смяташ, че няма "научна конспирация" и последните военни разработки (американски или руски) са достояние на всеки частен производител...голям наивник си:)

А това е вярно:

--- Цитат на: juliang в Юни 01, 2016, 08:33:14 pm --- ...в заводите не чакат квантовите физици да си довършват теорията, ами опитно дърпат все повече практиката в полето на неизследваното. Ползват технологии, които все още не могат да бъдат обяснени със сегашните ни знания.

--- Край на цитат ---
Което всъщност е най-голямото доказателство, че в последните 20 (и повече) години ползваме
чужди технологии, под чужди (за да няма неразбрали) имам в предвид извънземни!
Да, имаме и някои "налучквания" и "подобрения" от "наши хора", но това не променя ФАКТИТЕ!
Не разбирам защо сте като коне с капаци понякога...ми то е толкоз явно, че ти бърка в очите?
Тъпото в цялата работа е, че "науката" е разделена на две - такава за "масово ползване (промивка/успиване на мозъци)" и друга - за реални тайни разработки. Да, има изтичане сегиз-тогиз, което частните компании лапват на момента като шаран-червей!

tobo1:
И за да допълня думите на Atos,
как е възможно за 100 години автомобилните двигатели с вътрешно горене да имат десетки доработки и модификации годишно,
а електрическите за 100 години да нямат и 10 (грубо казано, не се хващайте за цифрата, а за фактите) ???

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия