Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Вече и автобусите на ток
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Май 18, 2017, 05:36:27 pm ---EDM electronics
Много са ти стари данните с които правиш сметките. По софийските улици едно електрическо превозно средство за градски транспорт харчи дневно енергия на стойност 80 лв. За тролейбус става дума. докато един автобус има нужда от 200 л. нафта.
--- Край на цитат ---
Радико, защо смяташ само електрическия ток, като разход, ами консуматива наричан литиево желязо фосфатен акумулатор не струва ли нищо?
Не споря, че тролея вози по-евтино от автобуса, но електрическия автобус, който разходва батерия, не мисля, че вози по-евтино. Представям си каква пара ще струва една такава батерия, ами поддръжката й, ами брака на някоя клетка от време на време и т.н. Като дръпнеш чертата и става танто за кукуриго.
бай Теню:
Ама тези новите не са ли с кондери
lastcyrol:
EDM electronics,
Би ли споделил сметките си, защото моите изгледат така:
Nissan Leaf е електрически автомобил с тегло 1.5 тона(колкото средностатистически автомобил). Според Wikipedia обсегът му за модела с 30kWh батерия за 2016г е 172км (по EPA, по NEDC би било повече, но на някои хора им се вижда прекалено оптимистично. Есе пак наистина има разлика между движение из града и движение по-магистрала.)
30kWh можем да получим от 94 100Ah клетки Winston с цена на всяка $128 (без ДДС). Това ни дава ~21000 лв. (25200 лв. с ДДС) по днешния курс. Производителят на тези батерии е обявил живот от над 5000 цикъла до загуба на 20% капацитет (остават още 80%). Подхождайки песимистично предполагаме, че ще успеем да направим поне 2000 цикъла преди да се наложи да ги подменим. 2000 х 172 км са 344000 км. При среден разход от 5/100, 17.2тона гориво. При цена средно от 2 лв за литър — около 34000 лв.
Аз поне виждам тука едни 9000 лв. спестени. Разходи по масла, филтри и други, които отсъстват при електрическия автомобил не съм смятал, ама с тях не вярвам да стане по-зле.
Недостатъци има, но те не са от финансово естество.
EDM electronics:
Има една приказка: "Хиляда кучета, две хиляди мъде"!
Не ми се правят точни изчисления, не ми се връща назад във времето. При тия цени на батериите не се получават нещата. Само ще кажа, че тия клетки често се надуват и е много съмнително да издържат дори 2 000 цикъла. Някои от тях може и да могат, но други не. Ето затова хората са казали горната поговорка.
Скоро ми предстои да купя такива клетки, като ги ползвам известно време ще кажа колко са дълговечни.
бай Теню:
А на безплатен ток ударихте ли калема ААААА.......и със кондери не АКИТА
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия