Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Извличане на енергия от гравитация
Аtos:
Ок, това вече е реално обяснение на опита.
--- Цитат на: caduceus в Май 10, 2016, 04:25:53 pm ---...имаме залюляване, което по законите на нормалната физика не трябва да съществува. Това е, проста работа - на пръв поглед.
--- Край на цитат ---
Това заключение обаче е глупост, разбира се (без значение дали е твое или на друг). Съвсем нормални физични процеси си се извършват. Слабата ви подготовка и практика по физика, не го оправдава! Има много опити с "махалов резонанс" в механиката, мислех, че няма човек, за когото би било новост (грешал съм), лесни са за провеждане, сега не сме в училище обаче.
--- Цитат на: caduceus в Май 10, 2016, 04:25:53 pm ---Защо се получава ефектът, е съвсем отделен въпрос - както и по какъв начин се променя плътността на етерния поток в двата края на масивно тяло.
--- Край на цитат ---
Няма тук данни за промяна плътността на етерния поток - това може да е само хипотеза на абсолютен теоретик, опитващ се да обясни празнотите в разбирането си (нищо лично)!
Ок, Велико Милкович /не Миленкович/ не е измамник, но не знам кой е твърдял, че е?
А и за миг се заблудих, че има нещо неизвестно и интригуващо в последните 10-тина поста...
Хидравличните преси, хидравликата на автомобила са си усилватели отдавна известни на инженерите.
Темата е за евентуално извличане на енергия от гравитация...не за механичните усилватели.
Само елементарният лост ни отне цели страници!!! На какво прилича това?
За втори път предлагам - да вземем да спрем, а?
Dedo pop:
Кадуцеус, от далече личи че нямаш техническо образование.Прочети някоя книга по физика, механика, хидравлика и пневматика.Мисля че тогава ще си доста по-сдържан в писанията си. А и ще поочистиш форума си от бисери.
Радико:
RUS зарежи за момент напълно изолираните и напълно неизолираните системи и ми кажи какво направи с точилката и дъската за хляб.
Човек като хвърли такова изявление против колегите си трябва да си довърши нещата до край. За момента твоето изявление остана голословно не на другите. Няма да ровя и да правя цитати какво си заявил, помним го, прекалено скоро беше.
RUS:
--- Цитат на: Радико в Май 10, 2016, 07:23:36 pm ---RUS зарежи за момент напълно изолираните и напълно неизолираните системи и ми кажи какво направи с точилката и дъската за хляб.
Човек като хвърли такова изявление против колегите си трябва да си довърши нещата до край. За момента твоето изявление остана голословно не на другите. Няма да ровя и да правя цитати какво си заявил, помним го, прекалено скоро беше.
--- Край на цитат ---
Това че ме квалифицираш като човек застанал ПРОТИВ когото и да е ясно сочи само едно-пълна неспособност да се разбере същината на проблема.
1. Липсва аналитичен подход в много от темите - само общи приказки и се кара на усет.
2.Във връзка с последния ми пост за идеалните тела и флуиди описани в учебниците излиза че щом съм посочил една вярна истина значи съм против всички вас които отказват да проумеят този факт.
Толкова по-зле за вас колеги.
Де факто цялата теория се базира на идеални теоретични постановки които съществуват само в учебниците като такива.
А примери мога да ви дам много ...
Бъдете си пак настроени срещу мен в очеизвадната ви неспособност да разберете за какво ви говоря въобще.
Пък после нека пак си говорим за интелект и прочее...
Санким някой ден проумеете какво имам в предвид и вземете да разберете че не съм ПРОТИВ когото и да е.
Обективната действителност няма нищо общо с личните мнения или пристрастия.
P.S. Специално си редактирах поста с подчертано,удебелено и оцветено в червено за този който не чете и още повече се отмята от думите си писани преди това.
Да зарежем конкретните въпроси ... ами много ясно като не ни изнася нека да ги зарежем и да си говорим за точилки и тесто поради някаква незнайна логика.Де го чукаш,де се пука...
Dedo pop:
Напълно съм съглсен с RUS.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия