Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Други нагревателни устройства

Супернагревател

<< < (10/15) > >>

zapadug:
@atos
да ама ако стане ще си първи в Руската баня. :P
@Радико
Да предложим идеята на фирма да я разработи.

Радико:
Която и да е фирма ще иска да и покажеш прототип а не само чертежи. Никой не би искал да поеме всички рискове а ти само да печелиш от една гола идея. Такива неща стават само в Холивуд и то не във всички филми.
Мориконе е чакал десетина години докато успее да продаде мелодия от петнайсетина ноти за един милион долара.

zapadug:
@Radiko
Така по добре ли ти изглежда ?

Просто си го представи
Яка парна баня.

https://www.google.bg/search?q=russian+bath+funny&safe=off&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjrmoOXl9_LAhUIdCwKHY6rDnEQ_AUIBygB&biw=1366&bih=643#imgrc=LHXZKM3Ai7CyLM%3A

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/01/03/00/2FC0E57300000578-3382399-image-m-32_1451781776753.jpg

Радико:
виж сега
Дай по сериозно. Това е за триене според мен. Ако се интересувахме от такива емоции, щяхме да си пишем във фейсбука, нямаше да си правим нарочен форум нали.

Аtos:
zapadug, докладвал си "на модератор" (тоест - на мен) следният мой пост:

--- Цитат на: atos в Март 26, 2016, 09:45:02 pm ---zapadug, май изобщо идея си нямаш какво пиша в пост 41 ???

Моля, някой от колегите да му "преведе" ?

--- Край на цитат ---
Под надслов:

"обидна квалификация"

В следствие на това няма как да не се "самосезирам", но...къде е "обидната квалификация"?

Моля за помощ съфорумците - да ми покажат къде е обидната квалификация, а аз обещавам да взема мерки спрямо себе си (като "прост юзър" ) ?!?

П.П.Няма да премествам доклада ти в "стари", за да могат да го видят колегите RUS  и Dimelsoft и да вземат отношение!
И последно - не знам кой колега те е одобрил при:

"Тест:
    Лични интереси."
което аз не бих направил (освен в момент на умопомрачение).

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия