Животът- начин на употреба! > Неконвенционални практики и учения
Технологии за ревитализиране на тялото-теория и практика
caduceus:
ОК
Има няколко начина. Първият и най-лесен е радиестезичният - при тестване на такива неща минават няколко доказани специалисти и проверяват, после се сравняват резултатите. Вторият е с уреди - има такива, но са скъпи. Може да се ползват примерно два кварцови генератора с биене на честотата и да се гледа отместването на сигнала, защото в зоните се променя и ходът на времето. Руснаците ползват доста такива уреди. Има и тема във форума, коментира се уредът ИГА-1 и др.
http://mazeto.net/index.php/topic,2552.0.html
На трето място, може да се сложат растения и да се види как се променя растежа им след време. На четвърто, да се тества с бионични уреди с обратна връзка - примерно тези за Вега тест /признат метод, един вид електронна радиестезия/. Още Клив Бакстър е ползвал бионична обратна връзка, но с растения и през детектор на лъжата.
Всичко, което изкарва на повърхността във видимата реалност това, което чувстваме вътрешно през скритите си сетива, върши работа. При радиестезията това са махала, багети и рамки. При ясновидците - вътрешно зрение. Няма значение прибора или техниката - важен е резултата.
Поздрави!
ПП
И да, абсолютно прав си че повечето неутрализатори не работят добре /или не работят въобще/. Точно затова е частта в тази тема за геопатогенните зони, в която се опитвам да обясня че при насочено мощно земно излъчване не е добре да се ползва неутрализатор, създаващ обемно поле. Трябва такъв с плоско, защото мощността се разпределя в плътен, а не рехав екран. А масово се предлагат неща хем с ниска мощност, хем създаващи обемни полета. Просто никой не може да прави плоски такива, само аз съм засега /поне нямам информация за други, а се занимавам отдавна/.
Сега дали е по-ясно?
edin:
Аз знам начините, но питах, ти лично какво ползваш или другите, какво ползват. Както и да е, не искам повече информация.
caduceus:
Въпросът ти е наглед елементарен, но отговорът не е кратък и касае методика, от която една част е стандартната за ментална радиестезия, а друга съм си разработил аз през годините.
Ако имаш интерес от такива неща и път към Ловеч, ще се радвам да се видим и да ти обясня лично, а и да ти демонстрирам как стават нещата на практика. Само физикалните радиестезисти ползват свидетели при диагностика на геозони, ние не. Виж, при специфични изследвания се ползват. Примерно при дистанционна диагностика на къщи и дворни места ползваме с колегата Гугъл сателитни снимки, при вътрешна част на апартаменти - снимки от няколко ракурса, при хора - лични снимки /на които са сами/. По карти работим в краен случай, по физикалния метод с разполагане и РА тяло, за да се настрои подобието. Дистанционното тестване обаче е сравнително по-рисковано и неточно, затова предпочитаме личното присъствие на мястото за изследване.
В момента работя с доказани радиестезисти от София и хората са много доволни от нещата ми, ползват си ги при техните консултации с клиенти.
Това е накратко. Дано вече съм ти отговорил на въпроса, доколкото е възможно.
edin:
Да!
Ще вметна обаче, че от година насам, всички известни софийски и др. радиестезисти, масово се оборудват с оригинални пособия на асоциация "Тюрен". Не е лошо, да направите нови проби, с новите пособия.
blade_x:
Според мен по-добрият вариант за измерване е менталната радиестезия. При нея има по-малко допълнителни фактори, от които да зависи измерването отколкото при физикалната (свидетели, РА тяло...). Което предполага по-голяма вероятност за грешки (ако не са ти наред модулите).
Както каза caduceus най-бързи резултати дава радиестезията. После другите, ама трябва време.
Отделен е въпросът колко добър е радиестезиста правещ измервания.
Има го момента и със скептицизмът към начина на измерване (радиестезия), защото тука като гледам се иска "око да види, ръка да пипне" методът. ;D
Но мисля вече трябва да приемем, че не знаем почти нищо за заобикалящата ни Вселена и законите действащи в нея.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия