Животът- начин на употреба! > Неконвенционални практики и учения
Технологии за ревитализиране на тялото-теория и практика
edin:
..Както се вижда, само с една пирамидка или с ЕДНО, каквото и да е, няма да се получи, ефект на екраниране на вредните вълни. Така че който ви каже, "Земи ся тоя дивайс и ще си изчистиш дома от патогенни излъчвания, значи ви лъже. Вертикални екраниращи планове, се получават, между ДВЕ подобия, т.е. между две еднакви дивайсчета.
caduceus:
Тц. :) Зависи с какво ги екранираш. Това с подобните излъчватели, дето правят защитна зона сме го упражнявали още преди 30 г. като студенти, като ползвахме няколко вида - от андрожини на Тюрен /вероятно знаеш какво е това/, до свещени арабски геометрични форми. По подобен начин е конструирано дъното му, а и целият фонтан в Халите, София. Ако някой който се интересува от темата ходи там, да погледне преливащите мозаечни триъгълници в него и да забележи осмогранната звездовидна форма на фонтана, намиращ се в центъра на сградата - и въобще не е направен така по случайност ;)
Технологиите за манипулация на енергийни оргонни полета са отишли много, много напред от времето на Тюрен. Това че липсва публична информация, не значи че я няма :)
И колега edin - категоричността винаги е признак на догматично мислене. Припомни си какво е казал големият иначе учен, химикът Антоан Лавоазие през 1785 г. като председател на Парижката академия на науките, когато са им носели метеорити от цяла Франция за да се произнесат учените глави какво е това. Забранили са да им се носят повече, защото било сметнато за явна измама :), като официалното становище е гласяло: "Не съществуват камъни, падащи от небето - защото е общоизвестно, че на небето камъни няма! ;D
Затова - по-полека със необоснованите заключения, особено на база източници отпреди над 70 години.
edin:
Очаквам да заявиш директно, "Ей с това единично устройство, ще екранирате, жилището си от геопатогенни излъчвания". Имаш ли такова устройство и по каква методика, с какви свидетели и пособия измери, че Хартман го няма? Да минем към конкретика, че ми стана интересно.
caduceus:
И не само Хартман. И Кюри, подземни водни течения, разломи и всякакви подобни негативни полета, независимо от силата им. Явно и не четеш темата, защото съм дал още в началото кое, къде и как:
http://jiznenost.com/Neutralizator.html
В момента изделието се предлага от трима независими дистрибутори в София, има няколкостотин броя в цяла България. Вчера изпратих за първи път и в Полша, очаквам тия дни и за Канада.
Неутрализирал съм зони със сила стотици пъти над тази на пресечна точка на Хартман, така че за тая слаба мрежа въобще не говорим. Говорим за къщи в които умират хора от рак, диабет, мултиплексна склероза и всякакви т.нар. "автоимунни" заболявания, на които медицината не знае причините за възникването. А те са много прости - хората живеят на геопатогенна зона.
Да не говорим че има и обемни полета от джиесем клетки, радио и тв ретранслаторни кули и трафопостове, wi-fi, микровълнови излъчвания от всякакъв вид, ел.линии на тролеи и т.н.
Не можеш да опазиш нищо живо, камо ли да го ревитализираш в тази среда. Дано си разбрал.
edin:
Не, не разбрах. Имах въпрос, на който не даде отговор, а именно, как определяш, че нещо неутрализира, геопатогенните и Хартман. Методика, свидетели...
Виж сега, много хора правят и продават, какви ли не устройства с големи претенции. Не казвам, че твоите не работят! Работата е там, че повечето не работят. Именно затова искам да знам, как си проверяваш резултатите, че вредните вълни на ГЕОПАТОГЕНННИТЕ ЗОНИ ги няма, след поставяне на устройство. Друго не ме интересува.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия